.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Варна

Мoderated:Прическа и облекло за Нalloween?

Понеже нокй не иска да ми пише в другата тема пускам тази.Много ви моля дайте ми някакви съвети за утрешния празник с какви дрехи да се облека и каква прическа да си направя.Искам да съм щура и различна,защото ще ходя и на училище с тия дрехи.ПЛС Хелп!!!!

Moderated by Tiffany
    по точка 7 от правилника!
    Благодаря за вниманието!

Фен
    Град
    PleVeN
    Miii men li4no mnogo me kefqt vampirite...tva e nqkvo mnogo qko ama ako ti se struva izturkano,moje6 da se oble4e6 v nqkvi kojeni drexi ili ddz,trqa da si s ne6to originalno a ako ima6 i nqkvi aksesoar4eta 6te e o6te po efektno!A pri4eskata,moje6 s vaksa da q napravi6 da stur4i na razli4ni strani i ako sloji6 ot tezi cvetnite sprei4eta(nqkoi to4no opredelen cvqt) 6te e gotino spored men
    nz dali izob6to sum ti pomognala... no i da ne sum priqtno prekarvane utre
    So I cry,when angels deserve to die!

Nie go praznuvahme v chetvurtak i v moq klas imashe super originalni kostumi edni celiq se beshe oblepil vuv vestnici edin se beshe uvil v toaletna hartiq a edno momiche /chiito kostum beshe nai qkiqt spored men/ si beshe vzelo kum 15 chuvala za smet i cqlata se uvi v tqh .ne ne se uvi ami gi obleche neznam i az kakvo tochno napravi no efekta e...prosto bombastichen..a az bqh ciganka poneje e po lesno da se napravi slagash 3-4 poli v qrki cvetove edin razdurpan pulover mnogo cheren grim po liceto kato sajdi super mnogo grivni i lanci i ..gotovo!
    No spored men tva s chuvalite za smet e mnogo qko naistina
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Вие не сте добре !!! От какъв зор ще празнувате Хелоуийн ?!?!? Да не би да е български празник ?!?!? Съвсем ни американизираха !!! Масово никой не знае нашите си национални празници,а тръгнали хелоуийн да празнуват..

Повече от фен
    Град
    HELL
    Аз ще съм като вампирче ...

Цитирай Първоначално написано от SimpleGirl

Вие не сте добре !!! От какъв зор ще празнувате Хелоуийн ?!?!? Да не би да е български празник ?!?!? Съвсем ни американизираха !!! Масово никой не знае нашите си национални празници,а тръгнали хелоуийн да празнуват..
    ей това исках да прочета
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    Sofia

да,между другото съгласна съм...вчера ниакой ми разправя честит хелоуийн и аз седа и гледам тъпо...и кво в Америка да не би да празнуват 1 март напр.-не ,ми тогава за кво тряабва и ние да уважаваме техните празници?Неква умрела държавица си там...отчаяано се опитва да се набута в ЕС без даже да знае защо...така че хелоуийн да си го празнуват дебелите американци...както и денят на благодарността напр. щп не си напраите пуйка,а?

Повече от фен
    Град
    HELL
    О , я не бъдете толкова тесногръди ..
    сигурно не празнувате и българските празници , ама седнали да обесняват , че бил американски ..
    Аз пък вчера цял ден честитих на всички празника , облякох се и отидохме с приятели на метъл кръчмата ни и го отпразнувахме !

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    Аз ще съм като вампирче ...
    4e ti ne si li si p0 princip takava ?
    Ta p0 temata! T0q praznik ne e Amerikanski! Kat0li4eski e i se v0di Vsi Svetii ... Predi na tazi data sa pravili p0meni na vsi4ki p04inali svetii i nqkfi takifa! A tfa za maskite naistina Amerika sa si g0 izmislili i e d0sta pl0sk0 kat0 ideq!

Супер фен

Ан така мацка! Ама ако ги питаш кога е Ивановден ше седят и ще се пулят аиде нямам думи. Миналата година си вървя най-спокоино по Витошка и насреща ми излиза едно малко детенце направено като дяволче и какво? Вече и малките деца се научиха. Нямам думи...
    Аиде всички, които ще празнуват Халоуин да си сложат по една тиквичка на главата и да се скрият някаде. Вижте датата за деня на благодарноста
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    О , я не бъдете толкова тесногръди ..
    сигурно не празнувате и българските празници , ама седнали да обесняват , че бил американски ..
    Аз пък вчера цял ден честитих на всички празника , облякох се и отидохме с приятели на метъл кръчмата ни и го отпразнувахме !
    mi bravo na vas kefete se...az samo iskam da kaja 4e e tupo spored men...a bg praznici da do edin gi praznuvam i moga da kaja 4e sa mnogo po originalni ot tehnite...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си