- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- интелигентни потребители?
ДАй и аз да се заям най- сетне малко... Напълно подкрепям авторката на темата... Форума верно мяза на лайна, ама вие допълнително го осирате с тези нападки , псувни, обиди и т.н...
Напротив, има МНОГО общо... Интелигентния човек никога няма да тръгне да обижда тоя срещу него, ако не е съгласен с това което казва. Не говоря лично за теб, много юзъри като не могат да си докажат гледната точка, казват "Ти си тъп/а", "Ти си ибаси педала/курвата" и т.н- тва води до 5-6 страници безсмислен флууд. И тва не е единичен случай.Сега, ще започнем от заглавието на темата. Ако трябва да сме точни, интелигентността няма абсолютно нищо общо с заяждането.
Сега и аз по същество.Точно ти не виждаш разликата. Да обидиш и напсуваш не е мнение, а заяждане. Именно защото живеем в свободна държава , си проличава на кой колко му е културата и умствения багаж, кой псува и обижда наляво и надясно и кой води спор или изказва мнение. Освен това във форума,някои не знаят, но има правила, а там обиждането на потребителите и незачитането на мнението им не се препоръчва.Сега, по същество. Според мен ти не виждаш разликата между "мнение" и "заяждане", а тя е голяма. И, както винаги казвам, форумт е място, където свободно се изразява мнение, да не говорим, че живеем в свободна държава или поне така пише в Конституцията. Иначе, из нашия приятен форум върлуват хиляди подмазвачи, затова, поне според мен, хора като гореспоменатите трябва да се уважават заради това, че "плават срешу течението", защото вярват в нещо и го защитават.
А тва за хората "дето вярват в нещо и го защитават" ХАХА, ти вярваш ли си?? И в какво вярват?? В това че "чалгарите тряа да мрът" или че "този форум ще бъде унищожен"(Спещъл ейджънтите)... Извинявай, ама много хора дори си признават, че са тука за да се заяждат... Така че няма кво да ги защитаваш.
Мерси за комплимента.. Може и смешна да съм(просто изказвам мнениеНо, смея да твърдя, че аз, примерно, познавам много по-добре този форум от теб и ще ти кажа, че няма никакъв смисъл да се мазниш на хората тук, както ти най-вероятно мислиш да направиш. Просто... няма да коментирам повече. Ставате смешни. Ту глупави, ту пубери, ту комплексари, ту деца, ту моралисти... Просто сте смешни....) Обаче смея да твърдя че "познавам форума по- добре от теб"(израз който винаги ме е дразнел) и ще ти кажа, че да се заяждаш наляво- надясно(не говоря само за теб,обаче в случая ти си адвокат на дявола
) не е добре за форума...И не помага на никой.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.