- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- какво мислите за "Восъчната къща"
какво мислите за "восъчната къща"?харесва ли ви?
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
мисля да го гледам ама още не съм го дръпнал целия като го дръпна ще ти кажа![]()
tup posredstven film
another teen BOZA
qvno rejisiora e iskal horata da gledat filma po4ti dokraq, zatova paris hilton gutva tolkova kusno, a elisha ostava 4ak dokraq...
P.S negroto trqbvashe da umre pruv
Скоро го гледах в киното....много ме изкефи! На някои сценки от цялата зала се чуваха някакви викове....беше яко забавно, а пича, с който ходих да гледам филма по едно време почти беше влязъл под седалката!![]()
Най ми хареса как убиха Парис Хилтън....жестока сценка!![]()
Смятах да го гледам, но вчера една приятелка ми го разказа по-обстойно...и се отказах..:>>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
еми аз го гледах на кно ма преди маса реме-някъде през юли![]()
тъп филм е-в смисъл не е и страен а сюжета е супер посредствен.обаче тоя Чад Майкъл Мъри![]()
![]()
-само заради него си заслужава да се гледа филма.......
![]()
Haha i az go gledah na kino s zElEnA^mAsLiNkA i samo az ozvu4avah kinoto s krqsyciПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
) Tq go be6e gledala i me strqska6e dopylnitelno i az podska4ah samo i kre6tqh
![]()
Filma e mnogo dobyr![]()
Keep smilin'
Филма си е супер...![]()
I mene me izkefi.. Sq ne be6e purva doza strah de.. Gledala sum i po-stra6ni ama me izkefi,qk be6e
Ami neveroqtno bozavo na4alo s neveroqtno kli6iran krai!!!!!!
Първоначално написано от Inn0c3nCe
филмчето си го бива,но една корекция казва се "къщата на восък"
много се кефя как измират![]()
яко луд филм!най-ме изкефи като оная си отлепяше устните хахаха![]()
![]()
Аз го гледах с една приятелка и честно казано доста се посмяхме.. най се изкефих на оная сцена с пръстчето дет й го кръцна и със залепената уста хаха![]()
Не ми хареса,нито беше някъв...'страшен'![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
eeeee az ne sum go gledala daite link-4e pls
izob6to ne be6e stra6en ot tva koeto gledah6toto go izteglih ama ne celiq
![]()
е чак пък страшен...по скоро ефектен ..
Хареса ми единствено заради Paris Hilton и Chad Michael Murray,които адски много ме кефят
А,и заради песента на Prodigy - Spitfire![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Ne e lo6o film4eto mene mn me kefi![]()
" Dushata mi ne e pyteka, prez koqto da minesh i da si zaminesh. Dushata mi ne e kamina, na koqto da se stoplish i posle da si zaminesh. Dushata mi e hram - vlezesh li v nego nikoga ne izlizash! "
Mnogu TYP!