- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated by W.I.M.: Добре ли е да изглежда по-голям ?
Abe pitam se dali e hubavo za edno momche da izglejda s 2-3 godini po-golqmo. Vmesto na 17 na 19-20 primerno.
Tochka 1,7 ot prawilnika
Moderated by I don't know who I am
важното е на колко се чувстваш![]()
време е за party!
Не е важно на колко изглежда, а колко му е акъла.
I az taka mislq,a puk i spored teb kakvo ozna4ava da izglejdash po golqm?Първоначално написано от egHu4ka
Zagasi lampata,otvori prozoreca,za da vleze tishinata na noshta!Chui smeha na zvezdite,pochuvstvai po ustnite si celuvkata koqto ti izprashta lunata ot men)
Първоначално написано от egHu4ka
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
според мен не е от зна4ение!
RnB IS THE BEST MUSIC!!!
Не мисля, че е хубаво...А и е значително по-важно колко ти е мозъка...
Цигарите са символ на хората, осъзнали, че всичко така или иначе отива по дяволите и вдишват смело дима на адския огън...
nai-tochno kazano :PПървоначално написано от egHu4ka
![]()
всичко е до момента, жената, компанията в която се движиш та дори от алкохола ако щеш. Момичетата /не се обиждайте дами/ често не са наясно какво искат ето къде се намесваме ние. Повечето момичета на 14-16 харесват сладкото и недостъпното, 17-19 имат повече опит мъже и търдят истинският .. е 20+ всяка тругва или по пътя на "платената любов" с някои чичко или остава с досегашния намерен или ... започва да търси себе си за да намери теб![]()
абсолютно си прав...Първоначално написано от machoka
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Е то аз обичах да казвам че съм на 15 щото някой мисля че и казарма съм минал, пращал съм снимки на някъф 19 годишен.., някви ей такива
Ма мисля, че е по-добре отколкото да изглеждаш на 10 де))
абе какво значение има?!
Nai-dobre vsichko da si e na mqsto.Da izglejdash na tolkova kolko si i akyla ti da e na tolkova![]()
Keep smilin'
Отново ??Първоначално написано от I don't know who I am
Иначе да, хубаво е. Влизаш в дискотеките без да ти искат лична карта, какички ти обръщат внимание...гадно е че по-бързо остаряваш. Накрая трудно ще си хванеш някой млада баба.
Хубаво е що не![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Да, веднага си помислих същото.Първоначално написано от machoka
Все пак външният вид не е най-важното нещо, защото може да изглеждаш много голям, но когато се заговорите с някоя мадама и акълът не отговаря на ръста... Малко гадно изглежда. Един бивш съученик е така - 1.93 висок, но с акъл на доста разгонен тийнейджър, който не скрива сексуалния си нагон...
Тъй че младолик или не - мисля, че не от най-голямо значение.
"Hominem te esse memento"