- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated by W.I.M.: Не се харесвам !
Първоначално написано от exploitedteen
eto i 1 4ovek det da me podkrepi znae6 li kakvo 6te 6te kaja ... ima edin film s lubimiq mi aktior nikolas keig Bringing Out the Dead i tam toi igrae 6ofior na lineika i mu kazvat po radiostanciqta 4e ima nqkav s opit za samoubiistvo ... otiva toi i kakvo da vidi ... kavat pakap si srezal venite ama napreko ne po duljina ... i go vika v lineikata za da mu promie ranata ...i mu kazva gledaiki go v o4ite ... "glei sa tva e nai nekadurnoto samoubiistvo !!! ako 6te se samoubiva podqvolite sreji si venite po duljina be !!!taka po burzo 6te ti iste4e kruvta i 6te umre6 za po malko ot minuta !i nie 6te te ostavime da umre6 na spokoistvie ...eto ti toq noj i po4vai nie nqma da ti pre4ime 6te te gledame ot 5 metra da ne te bespokoine "i v toq moment samoubieca kazva "e as ne iskam !! " i vuprosniq mi lubim geroi kazva "kak ne iska6 be ne6tasnik !!! hva6tai noja i si srezvai venite be !!! znae6 li kolko hora sa iskali da jiveqt i sa bili ubiti zverski a ?!? a ti tuka nqkav si tapanar re6il da mi se samoubiva !!" i v su6tiq moment vuprsniq samoubiec s pisak izlita ot lineikata !!! iska6 li as da doida do tebe s 1 noj za da se osuznae6 a ?!?! A ? A? A? A? A? A? A? A? A? A?