Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
korn ti go kaza...
DA GO DUHAT DRUGITE...

postavi taka vuprosa
kakvo mi puka kakvo drugite mislqt za men, sled kato te sa dosta zaeti da se 4udqt az kakvo mislq za tqh....
eto i 1 4ovek det da me podkrepi znae6 li kakvo 6te 6te kaja ... ima edin film s lubimiq mi aktior nikolas keig Bringing Out the Dead i tam toi igrae 6ofior na lineika i mu kazvat po radiostanciqta 4e ima nqkav s opit za samoubiistvo ... otiva toi i kakvo da vidi ... kavat pakap si srezal venite ama napreko ne po duljina ... i go vika v lineikata za da mu promie ranata ...i mu kazva gledaiki go v o4ite ... "glei sa tva e nai nekadurnoto samoubiistvo !!! ako 6te se samoubiva podqvolite sreji si venite po duljina be !!!taka po burzo 6te ti iste4e kruvta i 6te umre6 za po malko ot minuta !i nie 6te te ostavime da umre6 na spokoistvie ...eto ti toq noj i po4vai nie nqma da ti pre4ime 6te te gledame ot 5 metra da ne te bespokoine "i v toq moment samoubieca kazva "e as ne iskam !! " i vuprosniq mi lubim geroi kazva "kak ne iska6 be ne6tasnik !!! hva6tai noja i si srezvai venite be !!! znae6 li kolko hora sa iskali da jiveqt i sa bili ubiti zverski a ?!? a ti tuka nqkav si tapanar re6il da mi se samoubiva !!" i v su6tiq moment vuprsniq samoubiec s pisak izlita ot lineikata !!! iska6 li as da doida do tebe s 1 noj za da se osuznae6 a ?!?! A ? A? A? A? A? A? A? A? A? A?