- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бой с възглавници
http://skbv.hit.bg/
Кво мислите за тая изродия .. мен ме кефи и ще се замъкна.![]()
hahaha :P dam aide hodime zaedno da se izbieme s meki vuzglavnici![]()
аххаххаха изрудия![]()
Аз мноу обичкам да се бия с възглавнички![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
айде айде ....
мноо е яко и забавно
или поне така изглежда
Наде не злобей.Просто новината се разпростира.
Ние сме на всеки километър(особено на 4ти)![]()
ааааааааа
не искам....
мен се ма трепят...
Хахахаха...
Татка му стара![]()
![]()
Как искам да съм в тъпата София...и да
отида на тва "меле"![]()
Щяха да вЪ скЪсЪм СичкиТИ![]()
![]()
I az iskaaaamm ama chak v Sf.. Izglejda mnogo zabavno![]()
![]()
Qkoooo
Keep smilin'
Еми като не сте от София, що не си спретнете едно такова боеве в града от който сте?! Малко ентусиазъм и ораганизация и става купона.![]()
човека е прав.Събирайте се и се забавлявайте.Тоя сайт отнема 20 мин да се направи и още 30, за да се разпространи.Айде пък после ще си разменяме банери :PПървоначално написано от WILD__BOY
ahah Nie hubavo shte se organizirame ama posle dali nqq da sedq edna nosht v raionnoto na toplo![]()
Kf0 l060 ima f tfa ,4e 4ak v rai0nn0t0? :P Ai da sa t0panimПървоначално написано от DeSsi
![]()
Mi hubu..zemi si vyzglavnicata i izlez na centyra da se biesh.Az i v nas moga da se biqПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
И аз не го виждам лошото да се забалвяваш ... ако сте си двама и се млатите на улицата с възглавници и се забавлявате кой може да ви каже нещо![]()
Не мисля че куките биха ни казали нещо а и ако ще опандизват някой това ще съм аз, защото организирам масови безредици![]()
Идеята е много добраДобър начин да разпуснеш :P Това би ме накарало да не мисля за нищо лошо, а да се забавлявам от сърце
Обаче идеята да се замяргам с непознати не ми допада, но ако се познаваме и примерно сме на купон ще е много весело
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
поставила си моя съвет в своя подписПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Все пак може да е забавно.Не знаеш докато не опиташ
![]()