- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обличате ли се както ВИЕ искате?
Мисля че въпросът е повече от ясен, просто ми хрумна нещо на ум и искам да направим дискусия.
Обличате ли се както ВИЕ искате?
mnogo qsno, nqma nqkoi da mi kazva kak da se obli4am q![]()
Неискам да се обличам с кожен панталон и кубинки ама тва е неприемливо
.
Mi mnogo qsnoOblicham se kakto mi e kef
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не,обличам се както съседа каже![]()
Наистина въпроса е повече от ясен. Естествено, че да. А и се съмнявам, че някой ще каже "ами мама ми избира дрехите"![]()
Ми НЕ.Искам,но тука просто НЯМА.Всичо е циганско и докарват дрехи от махалата![]()
Като гледам при такава тема няма какво да се пише толкова, и отговора е "ДА" .
Тогава бих ви попитал-Ще носите ли същото ако отидете в друга страна със същия климат и околните се обличат различно, и вие направо биете на очи че несте тукашни-и примерно ще останете за по-дълго?
Да ест.![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Ами да, обличам се както аз си искам, но никога не отказвам съвет от майка ми, защото тя наистина е с много тийн вкус.
"Hominem te esse memento"
E mn qsno... Samo deto ne si namiram kvoto iskam mn 4esto. Ina4e da, bih si se obli4ala po su6tiq na4in, 6ot sum si nepukistka. Taka ili ina4e se se otkroqvam po princip.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
не.
нямам нито парите, нито възможността, нито сме 15 век, за да тръгна, както НАИСТИНА ми харесва.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Интересен въпрос![]()
![]()
Мисля, че се харесвам колкото самата аз искам, можеше да се ненавиждам и тогава щеше да стане лошо. Но като цяло си се обичкам и гледам да изглеждам добре, така че то няма как да не се харесвамИ като човек се харесвам, но не на 100%, кефя се че имам дарби, които малко хора притежават, а ме е яд че не мога да пея
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
много ясно, че да![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
мии .. и аз по принцип да.. ама напоследак почнах да не си харесвам стила и.. като отида в магазина за дрехи като си взема нещо на другия ден не го нося..![]()
Ne e vajno k`vo govorqt zad gurba ti, vajnoto e da mluknat kato se oburnesh!
est 4e da.... ako ne se haresvah niama6e da izlezna-obi4am da kobiniram drehite si tva mi e hobi![]()
a za vaprosa za dr strana bih probvala tehniq na4in na obli4ane ako sa s mnogo razli4na tradicia ot na6ta i drehite ima sa korenno razli4ni ina4e 6te si se obli4am kakto si znam za da moje da se otkroqvam ot ostanalite i d ame zabelqzvat
![]()
![]()
Работата ми изисква да се обличам по правилник - черен костюм, вратовръзка, черни обувки и от горе кафяв шлифер.
hehe Special Agent Dale Don Dale Cooper Ti mai samo ot avatara si go vidql t'fa a?Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
da beshe kazal - 4ervena vratovryzka na raieta i bqla rizka
![]()
http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=36060
ei taka si se oblicham i az ... t'va si e syvsem normalno za men - kakto kogato si haresam nqkoi pantalon,kupq si go i sled 2 sedmici sam go narqzal s brysnarsko nojche po kakyv li ne nachin![]()
tova da se obli4am kakto si iskam si e napylno normalno - stiga da sym si haresal stil-che ... no NE bih nosil neshto koeto go ima i polovinata grad (primerno marka Diesel) Blqk![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ако позьор означава нещо като копирач на стил-Какво ще кажете за многобройните кукли облечение почети като близначки.Без да гледаме лицата и косите?
Позьор - няма нищо общо с копирач на стил!Първоначално написано от мммм
Ти не можеш ли да се сетиш какво означава и от къде идва?!!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Damz ... daje p0nqk0ga az syvetvam maika kak da se 0bli4a syb0ta i nedelq ( 6t0t0 prez 0stanal0t0 vreme e kstiumarka)
Обличам се както аз си искам!!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
amMm.. Mn qsn0 4e sE obLi4aM kaKt0 sI IsKam SamAta Az... nIkoI nE m0I mI kaZva Kak Da sE 0bLi4aM... I vSe pAk gEdaM sE oBli4aM d0bRe De...
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P