- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- stava li kato kombinaciq:)
Iskam da vi pitam kakvo mislite za mnogo svetli danki na mesta beli sas nakasani par4eta(nadqvam se 4e se se6tate)i kafevi botu6i(dankite sa pahnati v butu6ite).Pitam vi za6toto nqkoi tvardqt 4e bilo ujasno a pyk az ne mislq taka i za tova iskam da razbera va6eto mnenie.![]()
I was lost and I'm still lost...
kifli SUX...
Everything's gonna be alright...
Олееее да ти имам проблемите.Гледай какви въпроси вълнуват младежта в наше време ..дали си отивали светли дънки с кафяви ботушиК'во ти пука какво мислят другите?Обличай се както искаш и не пускай повече такива теми,че само като видях за какво става въпрос и се ухилих до ушите
![]()
(фешън) кифли (мноу) съкс.
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
blizalka obe6tavam 4e pove4e nema da uskam takiva temi![]()
i spored men taq tema ne e ot nai nteresnite
ama tva me valnuva v momenta i koi e kazal 4e az sam tragnala da se obli4am taka...dnes edno momi4e v daskaloto be6e se oblqklo taka i si4ki q gledat nekvo kat luda
![]()
ужасна е самата идея да си завреш дънките в ботушите. ебах го и у селянията![]()
o, напротив! много е сладко! а ботушките имат ли пухчета? ако имат - това е чудесно. ако не - веднага се снабди с такива!!! трябва да си фешън, няма как иначе!! и какви са тези депресиращи цветове? кафяво? нееееее ... нека да са розовички. и с пухчета мн ясно, закъде сме без тях? :P
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Кво, кво казахте за ботушите, натъпкани в дънки.....до кога ще съдите за хората по дрехите,....?
тая била тъпа кифла, оная не знам си каква....
В крайна сметка вас, какво ви е*е кой с какво се облича...ма не...не може вие да се стърпите...и да не се самоизтъкнете..видиш ли аз съм повече от нея..щот не се обличам така..
Лапешко е...
Нали знаете всеки с вкуса си, казало кучето и се облизало под опашката....
ми девойчето ни пита кфо мислим за тая комбинация - и ние казваме кфо мислим .. къде е проблема?!Първоначално написано от >@>>>@<
![]()
Ако ти се харесваш облечена така се облечи и нямай грижи за другите
Мен ме кефи такава комбинация... Обличай ги и да не ти пука...
Между другото как го праите тоз номер с ботушите и дънките... Веднъж се опитах да си завра дънките в ботушите и беше плачевно- ботуша ми се изду, дънките изглеждаха супер смешно... Като резултат се разкарвах цял ден с ЕДИН крачол в ботуша, един нормално...Ей тая комбинация ме кефеше повече.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от chupacabra:)
абе вий знаете ли какво е селянин?! той работи на полето, пече ви хляба, носи ботуши, ама като е кално и са гумени, за разлика от тез за който говори момичето.. да ти кажат селянин е похвала..
Трябва ботушите да са все пак по широки,за да може да си пъхнеш дънките....Едва ли ще стане с някои,която горна част е като чорап...Тогава наистина ще стои издуто...Иначе и на мен комбинацията ми харесва и отива на всички...Щото дънките са си универсална дреха и всеки може да ги носи,а мисля че както са пъхнати в ботушите правят краката някак си по-стройни ...не знам...Първоначално написано от rosskata
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
^ навитите крачоли бяха в апогея си, когато бях в 6 клас ... поне тогава всеки!, буквално всеки си навиваше панталоните като рибар. аз също.
сега модата е да ги натъманиш в ботушките, интересно ми е какво ще измислят следващата година.
от доста време смятам да почна да си записвам как върви модата през годините ... просто ми е интересно какво ще бъде 2006 и дали ще се развие в добра насока, дали 2015 пуховете пак ще са актуални, защото както знаем модата се връща
но само като наблюдател ... опазил ме Рогатия!![]()
да, разликата е голяма ... но в случая говорим за масовото навиване на крачоли![]()
всъщност навития крачол го признавам, тъй като ми харесва във (почти) всичките си варианти.
никой не казва нищо за шалварите с провисналото дъно. оле, майко! напомнят ми на оная торбичка, която държат под задника на впрегнат кон, за да не му падат големите нужди по улицатахахахахаахахаха ...
само като си помисля как стояха тея шалвари на въпросното животно ... и цяла вечност не ги смени бе ... деба. барабар с ботушките.
най - противното е, че повечето от тези хора са лишени от Дар Мисъл (както казваше една личност) и веднага се фърлят към последната изгъзица ... а всъщност може хем да си модерен, хем да си облечен стилно. веднага се сетих за една съученичка - на това момиче шапка му свалям.
но нееее, дай да си вземем ботуши с косми![]()
ама, както съм казвала и преди - живи и здрави да са. модата и музиката не са всичко![]()
Кафевите (или кафЯвите, не съм напълно убеден как точно се пише) ботуши са уникално грозни и само слабоумен, или напълно ненормален индивид би си ги купил (абстрахирам се от факта, че думата "слабоумен" не е съвсем точна в случая, защото е первезрия да се говори за каквито и да било наченки на мозък при същество, закупило си кафеви ботуши). Освен отвратителни и селски, те поразително много наподобяват на цървули (поне тези, които аз съм виждал). Кафевите ботуши могат да се комбинират с едно единствено нещо - с контейнера! Това дали ще ги загащваш в дънките, или не - ами вече доста отдавна това не е модно, миличка. Модно е точно толкова, колкото сега са "модни" и розивите ботушки, разни пухчета, мъхчета и тем подобни.
П.С.> Все пак дори кафевите ботуши са по-малко грозни от едни ботуши, които приличат на платненки отпред, и които само човек, лишен от всякакъв разум би си купил.![]()
Левски шампион але але!
na men mi haresva takava kombinacia...daje az taka si gi nosa
Неподходящ размер на снимка в подпис!
priznavam,4e se pi6e kafqvi,no ne mislq,4e sme v tozi forum,za da obsajdame pravopisnite gre6ki,koito se dopuskat(ili pone az ne sam s tazi cel).A otnosno tova,4e e minala modata,spored koqto dankite ili pantalonite se slagat v botu6i ili 4e ne e moderno da se nosqt butu6i s puh4eta,mah4eta i tem podobni(kakto ti kaza)vaob6te ne e vqrno za6toto to4no tozi sezon tova se nosi.Porazgledai nqkoi spisaniq i 6te se uveri6.Rozovoto sa6to e dosta predpo4itano sega,taka 4e nedei da govori6 bez da si proveril dali e vqrno.Първоначално написано от air_J
Ало гвардееца .. кво ще ги набутваш в ботушите бе?! да не си с кубинки и камовлаж в армията?!
аа Ам предполагам си неква фенка на чалга вълната
"да де. то е супер фиешън, сички го правят, щото е фиешън и аз трябва да го правя щото да съм фиешън и аз... да не изостана по-назад.."Първоначално написано от stel4eto__
а относно селянията за мацката по-нагоре - след като е комплимент що се обиждаш ?! трябва да се радваш.
само забележи облеклото на селяните. подобно е на смешните ви моди.. само дето те се обличат така щото им е удобно, а на вас и да ви се е впило в гъза, та чак до сливиците, няма да свалите тея гащи (не говоря конкретно за някаква дреха). щото така е МОДЕРНО.. въйййййййй!
kak da ne se saglasi 4ovek!!mrazq kiflite!Първоначално написано от babeson
![]()
kato po 4udo poznmavam 1 qka![]()
Az ne bih, ama 6tom te vle4e...![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
а бе аз мразя тая комбинация,най-малкото ако ботушите са остри....
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"