- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кецове в БГ!?
http://images.amazon.com/images/P/B0...CLZZZZZZZ_.jpg
такива виждали ли сте някъде тука...
и колко пари горе долуиз българските сайтове нищо не можах да намеря
![]()
хахахаахах (нещо ми е мн смешно днес). Азис имал такиваПървоначално написано от missing_
честно. щом то почнало да носи кецки с хартаграми ... олеллеле!! накъде върви света .... мухахаахахйеетгуклв
![]()
срам за HIM.
доколкото знам ги имало в Саботаж едно време.
дано не ти харесват само заради странните сърчица ...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не знам ама много се зарибих![]()
аз по принцип исках ся да си взеамам черни кецки за РД-то пък тия ми грабнаха окото,и да-хертаграмчетата са интересни![]()
няма лошо. вече кецовете не са това, което бяхакакто и да е ...
тва го разбрах от форума на ХИМ в БГ. май са дело на оная курва bam margera. потърси из по-изявените скейт шопове, току виж те огреецената им също не е лоша
![]()
Виж в BAS. 80-150 лева (мисля).
nqma brat4e,i tuka nqmaПървоначално написано от tech_noir
men samo dneska mi zamina polovinta trafik da tyrsq cena za teq kecowe w BG ma ni6to nqma![]()
тия съм ги мяркала някъде... но е било преди време.. еми нищо не остава освен да минеш през сичките скейт шопове и тфа е.
ма са доста кичозни и бляяя. не ме кефят никак
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
da...kecovete naistina ne sa tfa koeto biaha kfi li ne ve4e moesh da vidish s kecki...![]()
а тебе да те е питал някой??Първоначално написано от lina15
em v Sabotage predi 2 sedmici gi ima6e 100%
az ot 2 sedmici ne sam hodila,taka4e ne znam dali sa o6te tam,ama sigurno..
vmesto da gi tursi6 iz saitove,vzemi se razhodi iz board shop-ovete![]()
no .. ne,4e ne6to,ama ne mi dopadat tezi kecki..s tova rozovo![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
nikoi ne me e pitul no az si kazvam moeto mnenie i nemislq 4e e redno za tezi kecove da se zanimava celiq forum,ti misli6 li 4e ako nqkoi "slu4aino"gi e vidql nqkoi den 6te si spomni,kade,kolko struvat?xaxaxa.Abe momi4e(tova koeto gi tursi)tolkova li se kefi6 na teq kecove???Potursi gi o6te malko,ama nadali 6te gi nameri6,taka4e otidi nqkade s mnogo izbur i moje da si haresa6 nqkoi po-hubaviПървоначално написано от пор
А да не е грозно тва![]()
Хахахаха тфа е модела на Адио The Eugene.
Точно тия ли търсиш?Щото белите и чисто черните ги има в Саботаж
Баа..а мен преди мечтата ми беше да имам кецове и да си ги нося за официални..блааахххх
аз не ги търся "от сайтове",търся ориентировъчна ценаПървоначално написано от miloto_girl-4e
и другото което е че не мога да тръгна да обикалям из бордшоповете щото ми писна да повтарям че не съм от софия а от габрово а тук не ги намерих никъде
за розовото...не виждам къв е проблема връзките да се сменят и в такъв случай розовото остава минимално количествои сегашните ми бяха с розаФки връзки ама ги смених и ся колко му е...яки кецки,без капка лиготии по тях
![]()
ама какво ви занимавам...10х на който се отзова,питах и другаде,цената е 120-150лв,като ми остане време ще мина към софията,ако искате заключете темата![]()