.

Виж резултатите на анкетата: Момчета с бръснати крака?

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • МНОГО ЯСНО, ЧЕ ДА!

14 35,00%
  • Ами...няма значение ...

17 42,50%
  • Нее - мразя бръснати крака...

9 22,50%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Az glasuvah za "nqma zna4enie"(za6toto ako se vluba v mom4e koeto si gi brusne,tva nqma da me spre...No vse4 pak AZ predpo4itam da ne se brusnat majete(po krakata)

Град
    Trapped in my mind
    Според мен(аз съм момче) има смисал да се бръснеш на 2 места: Под мишниците и между кракта. Едното заради миризма (и премахването й), а другото... е, лични причини.Сештате се
    "History abhors a paradox"

"But suppose you throw a coin enought times,suppose that one day it lands on it's edge."

Цитирай Първоначално написано от SlabakBG
    Според мен(аз съм момче) има смисал да се бръснеш на 2 места: Под мишниците и между кракта. Едното заради миризма (и премахването й), а другото... е, лични причини.Сештате се
    аз краката си няма да обръсна и пари да ми давате ;
    п.п. и все пак не мисля че е педалско.
    --------------------------
    Heavy Metal \m/ копилье!!!!!

НЕ!!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аз не бих си обръснал краката. За мен космите на краката са символ на мъжественост. Или мустакът /разбира се истинският гъст - на възрастен мъж, не девствения мъх/.
    Разбира се, не е 'гейско' Моделите са длъжни да се бръснат, ок. Но иначе - не бих. И разбира се космите да са само и единствено в/у тази част от тялото
    Не само моделите, но и баскетболистите, плувците и още мн спортисти
    Аз също не си ги бръсна и мисля, че, ако не спортуваш нещо, което го изисква, е глупаво Както каза мачока, това е символ на мъжественост, а и мъжете са създадени да имат косми, какъв е смисълът да ги махаме
    napulno podrepqm mani 4e si imam dostatu4no griji ta samo tva mi ostana ... da si brusna krakata ... vie ludi li ste ?

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami pr0tif sym! Mislq ,4e tfa e 4ast 0t myjestven0stta na myjete!

еми не ги бръсна .. позволено е сао на професионалните спортисти .. и не по спортно пушене на Mallboro

а и не е ли по-добре кола маска?

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    az pyk predi godina dve( ne pomnq koga beshe ) gi bqh pochnal na kontra nqkav takav se bqh vmaniachil i ei sega imashe sigurno 5-6 meseca ne gi bqh brusnal, ama skoro beshe im udarih edin brusnach( ne na kontra ) da bockat taka leko, ama mnogo gorista beshe stanala mestnostta... ianche men ne me kefi da sa meki kato zadnik i gladki, nito da sa nqkvi goristi, kefi me da ima nqkvi takiva malki kosamcheta po 0.5-1sm nqkade , ama me marzi da gi brasna mnogo igrachka.....
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    еми зависи си ако не са хипер много няма проблем но ако са като на маймуна да си ги махне.но като цяло не отдавам голямо внимание на това

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    e ne orangutan si tyrsa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си