- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated by W.I.M:Харесвате ли момчета с бръснати крака?
Според мен(аз съм момче) има смисал да се бръснеш на 2 места: Под мишниците и между кракта. Едното заради миризма (и премахването й), а другото... е, лични причини.Сештате се
"History abhors a paradox"
"But suppose you throw a coin enought times,suppose that one day it lands on it's edge."
аз краката си няма да обръсна и пари да ми даватеПървоначално написано от SlabakBG
;
п.п. и все пак не мисля че е педалско.
--------------------------
Heavy Metal \m/ копилье!!!!!
НЕ!!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
napulno podrepqmПървоначално написано от morsmordre
mani 4e si imam dostatu4no griji ta samo tva mi ostana ... da si brusna krakata ... vie ludi li ste ?
![]()
![]()
![]()
Ami pr0tif sym! Mislq ,4e tfa e 4ast 0t myjestven0stta na myjete!![]()
еми не ги бръсна .. позволено е сао на професионалните спортисти .. и не по спортно пушене на Mallboro
а и не е ли по-добре кола маска?
az pyk predi godina dve( ne pomnq koga beshe ) gi bqh pochnal na kontra nqkav takav se bqh vmaniachili ei sega imashe sigurno 5-6 meseca ne gi bqh brusnal, ama skoro beshe im udarih edin brusnach( ne na kontra ) da bockat taka leko, ama mnogo gorista beshe stanala mestnostta... ianche men ne me kefi da sa meki kato zadnik i gladki, nito da sa nqkvi goristi, kefi me da ima nqkvi takiva malki kosamcheta po 0.5-1sm nqkade
, ama me marzi da gi brasna mnogo igrachka.....
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
еми зависи си ако не са хипер много няма проблем но ако са като на маймуна да си ги махне.но като цяло не отдавам голямо внимание на това![]()
e ne orangutan si tyrsa![]()