- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Тя се държи различно!
За друга идея... изненадай я с нещо, нещо хубаво и ценно, като казвам ценно не разбирай скъпо, ами нещо което има морална стойност... направи нещо различно за нея, примерно подари цветя, сети се какво тя обича, и го направи, но не го прави по стандартен начин, просто и покажи че и ти работиш по разнообразяването на вашето ежедневие. Това което направиш, не го повтаряй, ами мисли за нови неща... Преди време една приятелка ме помоли да и помогна в избора на подарък на приятеля си (направиха една година от както са заедно), тогава не знам от къде ми дойде тази на пръв поглед много тъпа идея, но и казах "Подари му няколко твой найстина красиви снимки", тогава доста често се занимавах с фотография и и направих няколко снимки, след което тя му ги подари, като най хубавата сложи в рамка, не очаквах че момчето ще се зарадва толкова много, но крайния резултат беше повече от перфектен, не казвам че трябва точно това да направиш но помисли... за нещата който тя обича.
Няма сблъсък между поколенията, има само сбъсък между тези, които идват и тези, които не си отиват!!!