Цитирай Първоначално написано от JuBaCcA
Ne znam otkyde da zapochna S priqtelkata mi hodim ot pochti 4 meseca..v petyk gi navyrshvame.No stana neshto,koeto me kara da umiram vytreshno..ot sedmica nasam se dyrji mnogo studeno s men i..mnogo se pritesnih..vchera izlqzohme s oshte edna dvoika..ne izdyrjah i i kazah "promenila si se" i tq mi kaza,che nqma takova neshto i q pitah "ima li neshto,koeto ima da mi kajesh?" i tq kaza,che nqma Pusnaha i interneta dneska i v irc (znam,che e typo da se govori,no iskah da znam i..taka) q pitah direktno "obichash li me oshte" i tq mi kaza "obicham te,no ne kakto predi" koeto.. napravo me ubi..;/ govorihme si..kaza mi,che prosto ima takiva ommenti v chuvstvata i kym men i che se bori za da gi preodolee..pisnalo i e ot rutinata,monotonnostta i..iska da raznoobrazim ejednevieto..Jiveq v skuchen grad..Veliko Tyrnovo..nqma tolkova mnogo razvlecheniq..Ot vsichko se probvali,navsqkyde sme bili..ne znam kakvo moga da napravq,ot veche blizo 7-8 dena sym vse edno v shok,po cql den se chudq kakvo stava.Kakto vsichko si beshe normalno,izvednyj.. Daite syvet,kakvo da pravq,molq vi Razbrah se s neq utre da pogovorim v nas,nqmam predstava kakvo shte stane.Mnogo me e strah da ne q zagubq,tq e perfektniq chovek za men.. prosto..nemoga da vi q opisha..za nishto na sveta neiskam da q zagubq Ako ima nqkoi ot VT,ako moje da dade syvet kyde da otidem,neshto razlichno,nestandartno..ne znam veche
chupacabra : ako mojesh,napishi kakvo mislish,znam,che mislish trezvo po tezi problemi

Tochka 7 ot prawilnika !
Moderated by I don't know who I am!
pi4 ti kude u4i6 ?