.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: VAPROS ZA LEPILOTO

Guest

VAPROS ZA LEPILOTO

ne moga da razbera tova di6aneto na lepiloto e imeto na nqkav narkotik li ili naistina prosto kato di6a6 lepilo i si narkoman.6toto az probvah ot tva bqloto lepilo go otvorih poeh si edin dah i ne sam narkoman

Супер фен
    По принцип най-добре затова може да ти обясни някой ром. Но мисля че си е един вид пристрастяване

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    незнам да кое бяло лепило ми говориш,
    но определено не си наркоман от тфа дето
    си напраил...ахаха и аз се кефя на миризмата на боя, лак, спрей и квот там още ама със сигурност няа да седна да лъхам некфи такиа раути...
    иначе да, ако си дишаш кале сериозно, действително се пристрастяваш
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    тфа е възможно най-тъпия начин да се надрусаш. ае не се излагай - купи си кока напрао...
    аве сериозно - можеш да се пристрастиш.
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    тфа е възможно най-тъпия начин да се надрусаш. ае не се излагай - купи си кока напрао...
    аве сериозно - можеш да се пристрастиш.

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Хахахаха лепило Хелми rulez! Хахахаха
    Тцтц .. бяло лепило ше диша ... C200 e бяло хахахаха
    Я chupacabra ти каза - купи си кока
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Guest
    Ohhh super 6toto horata na vremeto nali mnogo vikaha 4e koito di6a lepilo e narkoman , a az prosto kato se boqdisva ne6to sas sprei ili boq i prosto mnogo mi haresva mirizmata ili sa6to na igoreli gazove (na avtomobil ) 6to kazvat 4e bilo otrovno kato mi nema ni6to . Koi znae s kolko aceton sam se nadi6al

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    незнам да кое бяло лепило ми говориш,
    но определено не си наркоман от тфа дето
    си напраил...ахаха и аз се кефя на миризмата на боя, лак, спрей и квот там още ама със сигурност няа да седна да лъхам некфи такиа раути...
    иначе да, ако си дишаш кале сериозно, действително се пристрастяваш
    mi onova s koeto lepim izrqzani figurki ot cvetno blok4e ili si lepim etiketa na tetradkite

Re: VAPROS ZA LEPILOTO

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    6toto az probvah ot tva bqloto lepilo go otvorih poeh si edin dah i ne sam narkoman
    Леле тва ме разби. Калето се диша.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

of i kale li po4nahte da dishate we.. daite neshto malko po - dobro
    Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    aми 4е то лепилото не е "наркотик" по силата на закона, защото не съдържа забранени от закона вещества...
    някои лепила съдържат органи4ни разтворители(ацетон, етри и др.)
    по на4ин на въздействие органи4ните разтворители са
    делирианти в малки дози, а в по- големи са отрови за нервните тъкани.
    освен в лепила ацетон се съдържа и в бои , лакове и препарати за по4истването им.

никога не съм пробвал да се друсам с такива глупости, много е вредно за мозъ4ните клетки .

делириантите водят до халюцинози, които са наситени с псевдо- халюцинации и за разлика от класи4еските халюциногени, които придават ново визуално изражение на заобикалящата среда без изклю4ват възможността на психонавта да осъзнава промененоо си състояние, то делириантите изклю4ват един по един разли4ни аспекти на сетивата и съзнанието замества липсващото с "пар4ета" от спомените , от сънищата или от какво ли не създавайки една картина , която се възприема субективно като не по малко истинска от реалната, като през това време субектът не е в състояние да осъзнае разликата с обикновеното възприятие,
    т.е. за надрусния с лепило вси4ко което вижда е съвсем истинско ...

Това 4е ромите( а и българите... метъли, пънкари и про4ее жертви на урбанизирания на4ин на живот) дишат лепило е ЖАЛКО, но ТОВА е резултата от ЗАБРАНАТА върху дале4 по безобидните дроги като ТРЕВАТА.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си