- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Възраста?! И защо е важна! /vol. пореден/
Za p0reden pyt 6te kaja ... 6t0t0 sa p0-g0lemi :PПървоначално написано от WILD__BOY
Ми всищност примера не е един. Най- малкия, с когото съм имала нещо беше на 27 , когато аз бях на 16. Това момиче за което говоря също имаше една дъъългааа връзка(1,5 години) с един 7-8 години по- голям. Имам още сума ти и примери. По някое време дори избягвахме да се събираме с връстници- те просто бяха сууупееер инфантили, с ТЯХ нямаше какво да говорим... На една дискотека не можехме да отидем, щото не ги пускаха вътре...Първоначално написано от exploitedteen
Ако се загледаме добре, момичетата ВИНАГИ са харесвали по- големи... Още от средновековието са се женели за по- възрастни мъже... Не можеш да обвиниш за тва парите и колите.
Пък и разликите във възрастта са относителни. Едно е разлика м/у 10 и 20, съвсем друга е между 20 и 30.
Иначе много добре те разбирам каякво искаш да кажеш. Просто не споделям това мнение![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от Lena_
баа лена тук се усра просто!По-тъпо мнение не съм чувала просто!Най-малко 88?
Сори,но яко пресилваш нещата!Бил интелигентен...а кво едно момче на 17 не може ли да е интелигентно?Не зависи толкова от годините, а от самия човек!
Нищо не пречи някой 20 годишен 'сладур' да е тъп като дърво,нали?![]()
Аз пък си харесвам 23 годишен и кво?Доколкото знам и той мен...И все пак никога няма да го "погледна",както и той мен, защото имаме доста години разлика и просто не е 'реално'!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
nqmam ni6to protiv po-vyzrastnite myje ot men v ramkite na priemlivoto (do vyzrastta na ba6ta mi da sa vse pak!) e aide sa 40 mi se vijda malko mnojki za tva primerno aide da sa 31...tva e priemlivo za men....
Porednata prostotiq... momichetata bili s 3 godini po-napred intelektualno ot momchetata..... aide vzemete se skriite nqkyde, che nervite veche, ot kyde gi mislite tiq prostotii e t'va ne mo'a da go razbera.........~~~~~~ Nqma takova neshto, nauchno dokazano, nauchno nedokazano boli me hansha, vsichko si zavisi ot choveka, moje da ima momicheta, koito sa po-napred s mat'riala, ama ima i mnogo momcheta... moje da vi prozvuchi neskromno, no az se smqtam za takyv i lichno poznavam oshte dosta... Kakto ima patoci ot myjkiq pol taka ima i patki ot jenskiq! Sprete veche da vadite gluposti ot i az ne znam kyde, 'shtoto samo se izlagate.. i da vi kaja neshto ot lichen opit - nqma nishto 100% sigurno, kakto i nishto 0% sigurno, vsichko e ili 99.9999999999999 ili 0.00000000001, taka che prosti
myje i jeni bol... Sushto e i nauchno dokazano, che jenskiq mozak teji po-malko ot mujkiq (ne moga da kaja tochno kolko, okolo 200g beshe mai), no tova ne znachi, che vseki edin myj e po-umen, ot koqto i da e jena, naukata da go duha!
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
hahahahahaha e tva neznam koi go e kazal no e bili vuzmojno nai glupavoto momi4e ! bili po intelektualni ... bah maika mu .... aide nqma da komentiram tolko tupi jeni sum vijdal ! bili mi po inteligentni .... egati gluposta !!!Първоначално написано от SanDRo
Айде не се засягай толква.Първоначално написано от korn___
![]()
Съгласна съм, че няма нищо сигурно в тоя живот... Обаче като сте ми толква интелигентни, кажи ми защо влизате с квоти в гимназии и университети, и то понякога с успех, в пъти по-нисък?
Не твърдя , че това е общовалидно, но момичетата влизат в пубертета и съзряват по- рано (което не значи, че на 20 са по- умни от момчетата, като минат пубертета всички и нещата си идват на място)
Ми фащай го бе, какво ти пука че е по- голям... Да не мислиш че 23 е много... Същите шматки са на 23 както на 18...( в добрия смисъл"шматки"-тука да не засегна някой)... Преди 3-4 години си мислех че 20-годишните са "УУУУ,какви батковци", ама сега колегите ми са на 20, и да ти кажа... Същите са като съучениците ми преди 2-3 години(за по-малките от 17 не говоря, те са друг биологичен видПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
)
seki 4ovek e razli4en ... a tva za6to nie sme vlizali s po malki ocenki li ... hmmm emi vie kat ste nau4eni o6te ot purvi klas da zubrite kat idioti za tav as li sum vinoven mi kaji 4asno ?si4ko si e do geneti4no su6to ... as kat bqh purvi klas si4ko si u4ih to4no za 30 minuti poneje namerih na4in i imah 4-ki i 5-ci i taka do 8 klas nqkade kogato ve4e vleznaha drugi faktori v jivota mi i po4nah da se interesuvam ot komputri i ot tehnika kato cqlo i togava namalih u4eneto za smetka na eletronikata i komputrita i padnah samo na 4-ki i tuk tam 5-ca a brat mi det e s 3 godini po malak ... kvo da ti kaja sedi i u4i po 1-2 4asa na den i pak ni6to ne moje da nau4iПървоначално написано от rosskata
koeto e malko strano nali ? seki e razli4en geneti4no nqkoi zapomnqt vednaga nqkoi po trudno puk nqkoi izob6to ne mogat da zapomnqt ... li4no as primerno sega kato imam po 20 4asa na sedmica 4asove po elektronika i po cql den pi6a i razglabqm i pravq diagnostiki i proverki na kakvi li ne uredi ... 4esno da ti kaja za 10 minuti ne sum sednal da 4eta v nas ! si4ko det sum 4ul na mesto go pomnq ! 6toto q obi4am taq rabota ! tva si mi e i hobito ! a po drugite predmeto sum mnogo mnogo po zle no te ne me i interesuvat ! men mi trqbva da moga da popravqm si4ko det se vodi bitova tehnika za nula vreme a sled vreme 6te si namerq koi da me nau4i i na hladilnici i cel jivot 6te si sedq krotko na 1 stol i 6te si mera i poq i ot vreme na vreme 6te piq kafe sus sekretarkata
koi kak se oredi i kak iska da si jivee jivota i taka ... za tva ei taka kat se iscepi nqkoq 4e mujete sme po glupavi ... abe 4esno da ti kaja za nqkoi ne6ta znam dori pove4e i ot jenite ! govorq za jenski temi ! ama ne mi se obesnqva sega ...dokato vie jenite ve4e si gubite vremeto ne s u4ene na dadeno ne6to det mislite da vi e rabotata po cql den a si gubite vremeto sus muje i s kafeneta ! shvana li razlikata ?!?
Emi da za pove4eto ili vuzrastta e vajna,ili te pretendirat s neia.Gadno,no istina...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
rosskata Само да добавя - много от момичетата които познавам изкараха много по ниски оценки от мен и тея с най-ниските бяха именно пичетата дето ходят с големите батковци ... ама те сигурно са изкарали слаби оценки щото са имали много неща да мислят и да се грижат за тях ... СМЕХ
korn__ i WILD_BOY , явно не ме разбрахте. Не съм казала че сте тъпи или че нямате високи оценки. korn__, не знам защо се засягаш толкова,факт е, че жените и мъжете са устроени различно, както е факт, че момичетата съзряват по- рано. Това не значи че са по- умни или че вие сте по- тъпи, няма кво да се засягате. Както казах:
1.Винаги има изключения;
2.Това важи само за пубертета;
3.Не си говорим за умствени възможности(не виждам къде съм се "изцепила" че мъжете са тъпи") , а за духовна зрялост-две доста различни неща.
4.Не съм някфа луда феминистка,и аз познавам много прости жени.
5.Няма да отстъпя- има причина, поради която момичетата харесват батковци(и чичковци)
6.Тва за квотите беше злобна забележка от моя страна, защото не ме приеха в Софийския каквото исках с петица по история, докато приеха момчета за същата специалност с оценки 3,50-4.Затова и съм против квотите, всеки кокото си знае.![]()
takova ne6to kato puber nqma za mene ! tva e samo za opravdanie !tupoto e 4e seki go ima tva za period na OGROMNIQ kupon sus berazbornoto ebane ... mnogo tupo shva6tane koeto e vuv po4ti si4ki !Първоначално написано от rosskata
spored men edinstvenoto po hubavo ne6to na po golqmite hora e tva 4e si imat sobstven si jivot jiveqt si otdalno rabotqt si sami se opravqt ... vkarva se nqkav red v jivota im i taka ... za tva as ako imah pravo na izbor 6teh da izbera po golqmo momi4e i suotvetno kakto e pri vas jenite po golqmo mom4e za6tot to ve4e ne misli samo kak da se napie i da se zavle4e na daskalo .... imat po dobur na4in na mislene ei tva e cqlata filosofia ... no 99 % ot sega6nite momi4eta izlizat za tva da si mislqt okolnite 4e sa golqmata rabota i da se vozqt v kolite na gadjetata si a i parite sa dosta ogromen faktor ...
az puk ne gi obi4am...daje me otfrashtavat tupite kopeleta na po 20-30 godini deto trugnali da se sfaliat s 15 godishni momi4enca....po princip ne bih othvurlila niakoi po maluk ot men,vajnoto e da mi haresfa.No batkofcite sux...kfo da kaja...super tupi sa...az obi4am mom4eto da e na moita vuzrast ili maaalko po-golemi4ko,ama da hodia s niakuf pedofil niama da staneПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
Първоначално написано от korn___
Аз още съм си пубер... А такова нещо има, вервайте ми... И не е време за ебане и купон, а време, през което човек пораства и се формира като личност... Айде спирам че много се отклоних от темата.
п.с Сам каза, че би предпочел по- голямо момиче... защо въобще спорим тогава?Причините момичетата да харесват по- големи ти е ясна...
za kakvo sporime li ... hahahahaПървоначално написано от rosskata
![]()
![]()
as ako se fana s golqma kaka nqma da e zaradi parite ei tam e razlikata
za razlika ot momi4etata ... det se fa6ta6 ... aide izvinqvam se za off topica spiram se !
shte se povtorq - ti si kym 16 god. toi na 23 ... 23 godishen myj kvo iska ot tiineidjyrka kato teb?sex! shtoto si mislqt 4e ste po-lesni ... kato ti svalq zvezdi i ti govori mili dumi4ki - sha hlatnesh po nego shtoto sha si mislish 4e toi e za teb blq blq blq ... shte te iz4uka - sha mu umryznesh i shti bie shut-a t'va eПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ахаха и аз точно тва казах де![]()
И затова казах,че няма да става нищо меджду нас.
Пък и "сърцето ми е другаде"![]()
![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Mn vqrno! Razberete, kuhi macki, tva e samata istina!Първоначално написано от tedo_davis
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
6e si pozvolq da ne se syglasq, vypreki 4e ne sym imala mn zemane-davane...no 4i sa typi kopeleta sym syglasna na 666Първоначално написано от Sinister_Doll
Мда .. ние всички виждаме духовно зрялата 13 годишна пуберка която се клати с 25 годишния си приятел ...Първоначално написано от rosskata
да виждаме ли я духовната зрялост?! Виждаме я.
Аз си изкарах оценките - в СМГ няма квоти тъй че ми е чиста съвеста.
Та изобщо тва за израстването не е така - някой го измислил и всички му повярвали - биологично доказано - еми гледайте са - биологията не може да обоснове и спихиката - тя винаги ще е мъгла за учените
Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
KOй ти говори за 13 годишни ве??? Те още не са влезли в пубертета...(Всъщност един добър пример- на 13 момичетата вече влизат в пубертета, момчетата още не-как да са гаджета???) Ако искаш да се заяждаш или обиждаш на лична основа, давай! Само че много грешно си ме разбрал(пак). 13-годишните ходят с 15-16-17 годишни, които пак са им "батковци", а пък са горе-долу на техния акъл(и пак за пореден път повтарям, не говоря за теб и оценките,стига си се хващал за това), а 16-17 годишно момиче с 25-6 годишен си е напълно ок...Дори по закон ...
И ,след като казваш, че психиката е мъгла за учените, защо смяташ, че е ясна за теб? Аз нямам подобно самочувствие и затова вярвам на тях , а и на собствения си опит(ходила съм с доста по- големи от мен на 14-15 годишна възраст- и съм горе-долу запозната със собствената си психика).
Първоначално написано от korn___
Точно тук грешиш и това се опитвам да кажа. В много малко от случаите става въпрос за пари. Тийнчетата на 13-16-19 години още не са достатъчно меркантилни, особено момичетата... Просто всички се влюбват(момичетата) постоянно... И най-често в по- големи,защото по- големите имат подход и опит с жените... Парите тук почти не играят...
to e edna lubov si eb*lo maikata !kat gi pogledne6 vinagi sa na grupi4ki poneje ako ostanat nasame vuprosnte "gadjeta" te prosto ne mogat da si kajat 5 izre4eniq abe lubovta e redka bolest tva ne te spohojda seki den ako mene pita6 ili prez denПървоначално написано от rosskata
![]()
Скъпа явно ти си праведна и живееш сред праведни - наистина трябва да видиш реалността.![]()