- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Narkotici
за ся съм на масенце и ми е мн якууу нямам намерение да минаам да твърди![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Az pu6a samo treva i mi e mnogo got![]()
I aide da mi kaje6 za6to 6te ostana iznenadana ot rezultata ?Първоначално написано от bai-brother
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Да, логика! Да! Това някакво аматьорско научно изказване ли беше? Направо ЧАО!Първоначално написано от Бай брадър
По темата: Нямам нищо против наркотиците, не упреквам никой за това какво си причинява - всеки си вреди по някакъв начин и сам преценява колко, кога, къде, с какво и докъде ще стигне... Смятам, че трудно става, когато се взимат не за кеф, а за превъзмогване на проблем, защото нещата тогава загрубяват. Не съм против взимането за кеф, тъй като съм обикновен човек, знам че и другите са такива и могат сами да преценят за себе си....
Не мисля, че някой има нужда от глупави съвети или лични теории по въпроса колко е вредно и колко- не ... тъпичка е темата![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
само веднъж съм пробвала, но като цяло съм против
na 17 godini sum i sum protiv do jivot 6etsi ostana protiv za6toto imam mnogo stoibnosten harakter + nepobedima volq!
Az lichno bih vzemala narkotici i si vzimam, awe vii ko se zanimavate s takiwa gluposti da pishete v tez forumi q izlezte, napraite nqkva shemi4ka , napushete se i da vidite ko e qko.Sednali da mi narejdat narkoticite awe q se osyznaite 21 vek sme se pak vseki trqbva da si pravi kakwoto si iska i da opita vsi4ko-amphetamini, cocaini, gybi, kaktusi, kakvoto go syblazni i ako mu haresa i da prodylji, pyk ako ne zdrave da e ....
dammm.... az na moita vazrast sam si USER ot dosta godini ve4e... sintetikat a si q obi4am, ama i prirodnite ne sa lo6i... 4adel vinagi si e oferta![]()
I Give Colours