.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Narkotici

Супер фен
    Град
    Bourgas
    за ся съм на масенце и ми е мн якууу нямам намерение да минаам да твърди
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Az pu6a samo treva i mi e mnogo got

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}

Re: Говори Бай брадър:

Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    Хехехехехе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Вие тъпи пишлегарчета к'во си мислите бе?
    Че като се друсате с тия боклуци сте номер едно?
    Ако наистина е така значи не аз а вие сте тъпи или както вие казвате задръстени.
    А спецялно ти дето разправяш че си взимала толкова пъти екстази и разни други такива когато решиш че вече не искаш да ги взимаш ще останеш много изненадана от резултата.
    И престанете с тия клишета че човек сам решава какъв да бъде и какво да прави и т.н. , да човек сам решава но след като стане пълнолетен и започне да се издържа сам, а не да се държи за полата на майка си.
    I aide da mi kaje6 za6to 6te ostana iznenadana ot rezultata ?
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Цитирай Първоначално написано от Бай брадър
    Твърдо не.
    Защо ли?
    Ами защото ако днес се напиеш утре можеш да не пиеш , но ако днес се надрусаш утре неможеш да не се надрусаш защото си простарстен и организма ти го изисква (Да се друсаш не е като да пушиш защото пушенето е навик а дрогата е нещо което организма ти го изисква след като се пристрастиш)
    Да, логика! Да! Това някакво аматьорско научно изказване ли беше? Направо ЧАО!

По темата: Нямам нищо против наркотиците, не упреквам никой за това какво си причинява - всеки си вреди по някакъв начин и сам преценява колко, кога, къде, с какво и докъде ще стигне... Смятам, че трудно става, когато се взимат не за кеф, а за превъзмогване на проблем, защото нещата тогава загрубяват. Не съм против взимането за кеф, тъй като съм обикновен човек, знам че и другите са такива и могат сами да преценят за себе си....

Не мисля, че някой има нужда от глупави съвети или лични теории по въпроса колко е вредно и колко- не ... тъпичка е темата
    Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.

само веднъж съм пробвала, но като цяло съм против

Град
    София

,m

na 17 godini sum i sum protiv do jivot 6etsi ostana protiv za6toto imam mnogo stoibnosten harakter + nepobedima volq!

nikity_
    Guest

_\|/_

Az lichno bih vzemala narkotici i si vzimam, awe vii ko se zanimavate s takiwa gluposti da pishete v tez forumi q izlezte, napraite nqkva shemi4ka , napushete se i da vidite ko e qko.Sednali da mi narejdat narkoticite awe q se osyznaite 21 vek sme se pak vseki trqbva da si pravi kakwoto si iska i da opita vsi4ko-amphetamini, cocaini, gybi, kaktusi, kakvoto go syblazni i ako mu haresa i da prodylji, pyk ako ne zdrave da e ....

dammm.... az na moita vazrast sam si USER ot dosta godini ve4e... sintetikat a si q obi4am, ama i prirodnite ne sa lo6i... 4adel vinagi si e oferta
    I Give Colours

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си