- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: По главичката на пениса ми се отделя нещо бяло и
zna4i imam sledniq problem.......vseki den se kypq i si spazvam otli4na li4na higiena , oba4e po glavi4kata na penisa mi se otdelq neshto....bqlo i ima nepriqtna mirizma . poqvqva se za edin den vse edno ne sym se kypal ot 2 sedmici![]()
...... tva vyzmojno li e da e nekva bolenst ili moje bi e nekva infekciq shtoto az sam 4uval 4e ne e mn hubavo 4esto da se mie sys sapun.... ??? na4i pravq sex 4esto no vinagi s prezervativ... samo svirkite bez
dali da otida na lekar ?
mersi predvaritelno i izvinete za maimunicata
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Най-добрият вариант в случая е наистина да отидеш на лекар. Ние тук не може да те излекуваме по нета. Няма от какво да се притесняваш - отиди за да не се усложнят нещата - после ще стане по-лошо затова вземи мерки докато е време
sq pak kato se izkapah i kakto nqmashe nishto po edno vreme kvo stana samo kato go pipnai i aaaaaaaaa nqkva adska srqzvashta bolko v glavi4kata ujast. utre otivam pri li4nata tq trqbva da mi dade napravlenie za urolog nali taka beshe
![]()
Да!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Момче, наистина отиди.
Няма от какво да се притесняваш.
Не са хубави нещата, които ги разказваш.
Може би има нещо общо със свирките според мен.
Ти си знаеш, какво правиш!
neska otivam . samo ne me plashete taka 4e kolkoto me e strah da ne e neshto seriozno........![]()
И какво каза докторът?Първоначално написано от Анонимко
Ти си знаеш, какво правиш!