- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Преди седмица правих анален секс с едно момиче...
Imam problem predi sedmica s edno momi4e pravihme sex analno bqh malko piinal i mnogo buen ot predi 4 dena imam problem kojata mi zad ruba na glavi4kata m ie edna takava kato preturkana i tam se sabira nekfa te4nost ot kakto stana tova go miq vseki den i go majia s edin krem mlqko deto podhranval kojata tova dostatu4no li e ili da predpriemam drugo i dali e samo zashtoto sum se pretril ili sum hvanal i nqkakva infekcia ???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
хаха, мажеш се с глупости и искаш резултат? Не става така! Това, че се събира течност означава, че има проблем. Проблема в твоя случай се решава с посещение при уролог!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Kazaha mi 4e shtom ne idva ot vutre te4nostna ne bilo opasno i 4e s vremeto sled kato zazdravee tova obelenoto shte mine no i az neznam kvo da pravia ve4e
puk za urolog tuka nqma deto jiveia az(
Прибягваме до екстремни методи!Първоначално написано от GOST_2005
Кажи на вашите!
Ти си знаеш, какво правиш!
Крема няма да ти помогне най-много да ти докара още повече проблеми.Просто си се протъркал и сега те боли.След няколко дни ще ти мине но нетрябва д аправиш сеь и да лъскаш(ако искаш да стане по-бързо де).Нормално протъркване.Първоначално написано от GOST_2005
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.