- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Имам някакви пъпки по оная работа,които не сърбят
Ми значи имам някакви пъпки по оная работа,които не ме сърбят.Та си мисля че може да са гъбички,защото полов контакт още не съм имал,а може да са се появили от сапун(така са ми казвали).Трябва да ида на лекар,но проблема е че първо трябва да мина през жп-то,която е много добра приятелка на майка ми,и всичко ще раздрънка.Та какво друго да сторя,и мога ли директно да ида на венеролог,без направление.
Майната им на парите!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Не можеш ли да отидеш някъде другаде било то и в друг квартал. Задължително ли е да минаваш през ЖП-то? Ако си платиш както трябва на специалиста не ти трябва ЖП
Аз съм го правил.
Това е по-добре.
Отиди като частен пациент.
Ако ти няма нищо, ще се успокоиш.
Аок ти има, ще поискаш направление после.![]()
Ти си знаеш, какво правиш!
Пъпки по "оная работа" не са гъбички! Гъбички действително можеш да хванеш от употреба на някой сапуни, но не са това симптомите. Опиши по-добре положнието вместо да си харчиш парите по кабинети. Прегледа на "свободен прием" ще ти струва между 15 и 25 лева в зависимост от това при какъв специалист - уролог ще отидеш, дали е хабилитиран или не.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ми тези "пъпки" са разположение по пениса,като са много и се сливат някакси.При напипване са като малки песъчинки.Нито ме сърби,нито смърдът или нещо подобно.От вътрешната страна на пениса също имам няколко дребни пъпчици но с тях съм от каккто съм се родил.Какво означава частен пациент?
AVE PRIQTELO TI ZA GENIKOLAG 4UVA LI SI
Койт ебе зло не мисли,коит го ебът да му мисли!?!
Къф гинеколог бе? Ти тъп ли си? УРОЛОЛОГ се казва...Първоначално написано от {LP}PE6Oo{LP}
Айде разберете се, къде да ще го пратим тоя юнак?Първоначално написано от Анонимко
Ти си знаеш, какво правиш!