Здравейте отново!Нямаше ме известно време, но едва ли се е усетило.Да си наказан да не сядаш на компа е лошо наказание, само дето мен това не ме спираНо, както и да е, ето ме отново и сега ще изкажа мнението си по въпроса за флууда.
Флууд има навсякъде - това е факт.Флууд има, защото хората са такиваТова им харесва - да се правят на шутове, за да дразнят останалите и им доставя удоволствие.Досега е имало страшно много теми за флууда и в нито една не е намерено решение за спирането му.мачока работи мн усърдно за изчистването на форума, това се забелязва отдалече, но в такъв голям форум е невъзможно сам човек да се справи едновременно с всички задачи.Не казвам, че другите не си вършат работата, просто мачока засега е най-активен в работата си
, затова го давам за пример.Нека да поставим нещата така
-мачока преглежда една тема за флууд и започва да я модерира;
-в същото време двама или трима са решили да се направят на интересни в няколко различни теми.
Времето за "обезпаразитяването", което отделя мачока е повече, от времето на флуудърите - те не се занимават с преглеждане на темите, което не ги забавя.Аз спрях да пускам теми за флууда, именно заради това - нужно е малко повече време да се изчисти форума.Видяли сте флууд в някоя тема и не ви харесва?Ако някой мод или админ е регнат, обърнете се към него, щом толкова не можете да понасяте този флуудАко няма към кого да се обърнете, флуудът ще поседи малко там, след това някой админ или мод ще влезе във форума и ще го модерира
Нужно е просто мааалко повече търпение.
И, моля, нека спрем с темите за флууда, защото това също забавя работата на екипа, не мислите ли?С всяка тема по този въпрос ние ги задължаваме да ни обяснят защо отново, по дяволите, всичко във форума се е обърнало с главата надолу - не мислите ли, че вече такива теми са безполезни?!?
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE