samo edno mnenie kazvam i ako iskate zakliu4ete temata-tiq flooderi razvaliha celiq forum,otvorq nqkoq tema i vatre edin ton tapanari s vreme za gubene i s kup neizkazani gluposti.
Moderatorite ili po 4esto 6te bannvat ili skoro saita totalno 6te se skape![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
1. спрете се с тия модератори! те НЕ могат да банват, това право имат само администраторите, не се ли научихте
2. тая тема е засягана около... милион пъти?
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
nemojete da sprete hora kato stesnitelnata i agentite![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
emi zasqgane e mmilion pati,ama ne6to efekt nqma.
2.Mi hubavo we,ne moderatorite,a adminite!!!
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Сигурен ли си?Първоначално написано от tedo_davis
![]()
До автора,
Мерси, имаме предвид.
Здравейте отново!Нямаше ме известно време, но едва ли се е усетило.Да си наказан да не сядаш на компа е лошо наказание, само дето мен това не ме спираНо, както и да е, ето ме отново и сега ще изкажа мнението си по въпроса за флууда.
Флууд има навсякъде - това е факт.Флууд има, защото хората са такиваТова им харесва - да се правят на шутове, за да дразнят останалите и им доставя удоволствие.Досега е имало страшно много теми за флууда и в нито една не е намерено решение за спирането му.мачока работи мн усърдно за изчистването на форума, това се забелязва отдалече, но в такъв голям форум е невъзможно сам човек да се справи едновременно с всички задачи.Не казвам, че другите не си вършат работата, просто мачока засега е най-активен в работата си
, затова го давам за пример.Нека да поставим нещата така
-мачока преглежда една тема за флууд и започва да я модерира;
-в същото време двама или трима са решили да се направят на интересни в няколко различни теми.
Времето за "обезпаразитяването", което отделя мачока е повече, от времето на флуудърите - те не се занимават с преглеждане на темите, което не ги забавя.Аз спрях да пускам теми за флууда, именно заради това - нужно е малко повече време да се изчисти форума.Видяли сте флууд в някоя тема и не ви харесва?Ако някой мод или админ е регнат, обърнете се към него, щом толкова не можете да понасяте този флуудАко няма към кого да се обърнете, флуудът ще поседи малко там, след това някой админ или мод ще влезе във форума и ще го модерира
Нужно е просто мааалко повече търпение.
И, моля, нека спрем с темите за флууда, защото това също забавя работата на екипа, не мислите ли?С всяка тема по този въпрос ние ги задължаваме да ни обяснят защо отново, по дяволите, всичко във форума се е обърнало с главата надолу - не мислите ли, че вече такива теми са безполезни?!?
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
dam 100% ... she ide oyama v edna zala s 50 pc-taПървоначално написано от machoka
sha naprai 50 akaunt-a i sha floodi kato nenormalen - si4kite IP adresi nemogat da bannat - ako iska 6a naprai foruma lesh - dano da ne ... pone e svqsten 4ovek - da ne se izlaga.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
tedo_davis
Няма невъзможни неща.. Цялата мрежа на клуба може да се банне с няколко кликания на мишката. Всичките мнения, които пише даден субект могат да се изтрият за половин час.
Въпрос, нужно ли е?
morsmordre
Сам човек може да се справи с флуудърите, стига да има времето. Мерси, че ме даде за пример, но аз съвсем не съм сам, а съм само част от един стабилен екип. Това повдига КПД-то многократно
Много важно е потребителите да не проявяват толеранс към флуудърите. Когато въпросните разберат, че никой не се интересува от тях, че вече не са център на внимание и се отказват - типична психика на 10 годишните лапета.
Искам и много да благодаря на хората, постващи в темата в Новини и Съобщения, в която помагат на екипа.
Ами това е, с общи усилия явлението флууд няма да съществува, няма да бъде фактор във форума, няма да бъде тема на размисъл.
EnjoY![]()
Оффф тоя форум стана ужасен заради тоя флудМноо гадно, беше много добър.
Избавлението е едно - трябват още 5-6 модератора като мачока![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Аз написах в поста си защо те давам за пример - засега ти си най-активния мод.В по-предишната тема за флууда дадох за пример ^npocTo^a3^f^, която влизаше по-често.Сега не е така, но това не означава, че тя не си върши работатаПървоначално написано от machoka
Винаги ще има някой, който да е по-активен
А и не съм го казал с цел да обидя някой от екипа, нито да ти се мазня.Не съм и казвал, че си сам, просто засега се справяш с повече неща и не оставяш работа за колегите си
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Затварят за малко форума. Делват всички ненужни теми ии поне ще се отървем от хилядата безполезни теми, което ще олесни доста намирането на това, което те интересува, вместо пускането на цяла нова тема...пък после верно трябва да има повечко модератора, за да се спре нахлуването на новата генерация флудове ... ахахаха ама и аз ги ръся едни![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
С общи усилия явлението флууд ще съществува, ще бъде фактор във форума, ще бъде тема за размисъл !
Ужасен е направо меко казаноПървоначално написано от Breakaway``
![]()
Преди откарвах тук по цяла нощ, беше ми интересно, пишех си нек'ви неща, помагах на нек'ви хора, а сега нямам абсолютно ник'во желание да влизам и изобщо да се интересувам какво става тук!
Калпазани.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Първоначално написано от Oyama
![]()
Оф... То така става - с щракане на пръсти! Абе, момиче, ти усещаш ли се, че ако беше толкова лесно досега да е нямало едно мненийце флууд? То е близко до ума.
А тва с банна е най-веселото. Аз съм на два банн-а. И кво? Murderdoll е с 9. То тва щеше да е много лесно така.
Да не говорим, че модераторите модерират (точен превод е нещо като "оформяне" май), а админите управляват. Те банват, те могат да модерират навсякъде, те могат да трият, местят, променят. Веднъж не го запомнихте... Като си разбирачка поне не бъркай терминологията.
morsmordre е прав. Докато има тук хора, ще има и флууд. Има една много подходяща пословица - "Голям човек-голям проблем, малък човек - малък проблем, няма човек - няма проблем" (много ми помага като реша да трепа някого). То досега по тая тема не е измислено едно решение, а колко постове са пуснати... Форумът е голям, интересите са различни... Какво повече да кажа?...
П.П. Много сте ми сладкиАко админите не си вършеха работата, сега нямаше да съм с тоя ник, а с devil4e-то. А модераторите, особено machoka(споко, тва си е похвала, няма ирония, не ме банвай, батеееее
), си вършат работата. Просто има много форуми, много теми, да не говорим колко глупачета тук...
Хаи ХаиПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
![]()
Отдавна не съм писаладали защо?
![]()
По статистика преди давах по минимум 5 мнения на ден. Сега давам максимум по 5 мнения на 2 седмици мисля, че това говори много лошо за саита.
Единствения активен модератор е мачока. Ок сложиха нови модератори е, че аз Тифани веднъж не я видях онлаинтова ли са новите критерии за модератор?
Интересно...
Флууд има навсякаде форуми, чатове и каквото се сетите. За да няма флууд най-малкото форума трябва да е малко по-подреден и да има някакъв ред ( тук този ред определено липсва ). Честно казано много падна рейтинка на този форум и администраторите трябва малко да се замислят.
Тедо ... извинявай, но мисля, че точно ти не трябва да говориш за флууд след като ти нон стоп злоупотребяваш с възможността за изказване на лично мнение.Само е 1 тема ти имаш едно 100 мнения не съди за хората по себе си ако обичаш.
Колкото повече модератори толкова по-добре, но определено това правило тук не важи. Не може един модератор да се грижи за един толкова голям форум.![]()
Другото което е как може да има 10 теми
"на колко сте години?"
"каква зодия сте?"
е... разбирам веднъж, два пъти ама то почти всяка седмица има по една такава тема. Хора има търсачка на форума най-малкото... толкова ли не се сещате за други теми.![]()
Хих представете си щом Елито вече дори не влиза за какво става реч.![]()
Това е 10тата теми за флууд, която виждам, а никой нищо не прави по въпроса. Да не би админите да са в отпуска?![]()
![]()
С далавери стават милионери... фшт фшт
ами немогат да се спрът флуудърските теми щтото не само гостите флуудят ами и темите се развалят
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Добър вечер,Първоначално написано от aBeP4eTo
Виждаш я толкова за малко онлайн, защото влизаш ти самата по един-два пъти в 2 седмици![]()
Предполагам, че не си я 'забелязала' още, тъй като все още щади потребителите и модерира темите повече, от колкото направо да ги заключва.. А не е ли именно това добрият модератор - да си върши работата, без да се забелязва и набива на очи?![]()
![]()
В всичко остананло казано от теб съм съгласен, освен, че флууда не може да се спре. В момента той е значително по-малко, от колкото беше преди. Да, напълно няма да може да се премахне, но може да се сведе до минимум, както споменах - до толкова, че да не се забелязва, набива на очи и бъде тема за размисъл.
Но за това не са нужни само мод/админ екип, а и съвестни потребители, пускащи смислени теми, пускащи смислени постове, даващи и служещи за пример. Без тях, колкото и екип да има, нищо полезно няма да свърши.
Заповядай, бъди ти от тях, посещавай ни по-често. Форума се нуждае от подобни потребители.
Приятен ден ти желая.
Всъщност аз влизам всеки ден, но не намирам теми в които мога да напиша нещо интересно.
Иначе аз определено съм съгласна с теб, че за да няма флууд трябват сериозни потребители, които не целят тупане на мнения, набиване на очи и избиране на комплекси.![]()
Всички потребители трябва да са като мен !