- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Za ili protiv qdeneto na meso?
Za ili protiv qdeneto na meso?
Kolko ot vas sa vegetarianci?
Moderated by machoka
т. 1 от правилата
Благодаря!
vegetarqncite sa zabludeni hora ! na 4ove6koto tqlo za da raste mu trebe protein ! ima go nai mnogo v mesoto taka 4e kvo pove4e da govorime !nqma zamestetel na mesoto ! taka 4e ... vegetarqncite lo6o im se pi6e ne telata im![]()
az ne qm cherveno meso, samo pile i riba i eventuaaalno nqkoi salam.prosto ne mi haresva vkusa na mesoto a tva che vegetariancite mogat da imat zdravoslovni problemi e vqrno, no to i s mesoto ako prekalish pak shte imash problemine e losho da si vegetarianec ! prosto ne trqbva da se prekalqva s nishto
Az meso qm mn rqdko... Ne mi e vkusno i ne mi se doqjda. Ama kato ne sum qla s meseci po nqkoe vreme mi se doqjda gadno, mazno purjeno meso :P
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Аз ям месо ,но супер рядко
На който му е кеф да си го яде,на който не-не![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Обичам: пържоли, кебапчета, кюфтета, шишчета, пилешки хапки....АБЕ МЕСОТО Е СУПЕР!![]()
![]()
![]()
Зa вегетарянцитеВсеки има право на избор, но ако човек не трябваше да яде месо, нямаше да ги има прасетата, пилетат и тн....
![]()
![]()
ухх аз ям предимно пилешко месо не обичам някви тлъсти гадости но скоро гледах какво правят на горките пиленца за да стигнат до нас и ми стана много кофти та напоследък съм се ограничила само до дюнер![]()
време е за party!
Нем не съм против...Когато ми се яде си ям месо![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ШКЕМБЕ ЧОРБА! Само това не може да ме откаже от месото.
axaxaxax shkembe 4orba - sux![]()
ina4e az ne qm zelen4uci, samo meso plodove
i razni takiva =] draifa mi se kat qm zalen4uci
a mesoto mn si go obi4am![]()
auu... obojavam meso prosto![]()
super mnogo qm meso![]()
nai haresvam purjolki![]()
![]()
![]()
tvurdo ZA mesoto sum![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
qm meso dosta 4esto ama v posledno vreme ne tolkova nz za6to moje bi mi e omraznalo ve4e
I was lost and I'm still lost...
Против! НЕ съм вегетариянка, но месо ям на 2-3 месеца веднъж. По животните има всякакви болести и другото, което е животните не са за ядене. Както хората не са за ядене така и животните. Те са живи същества и е много жалко да умират заради човешките капризи.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
maikooo za ili protiv ?
vdigam si i chorapite - "ZA"
!
iskam mrufkaaaaaaaaa misooooo manjaaaaa .... male male male - koito ne qde meso - zna4i e izgyrmqla gugutka ...
mainata mu na toq deto se jalva za tova 4e sa zaklali edi koq si krava i sa q napravili na syzdyrma - taq krava ako mu tegli 2 rogca -na kaima sha go napravi ...
vajnoto e meso da ima ... osobenno ako e na chevermence - nqkoe sladko mlado agynce ... ili malko alangle maikooo poludqqm samo pri misylta kak sdyfkvam prqsno mesce s kryvchica (t'va poslednoto s kryvta veche si beshe preuveli4avane - makar da sym probval malko kyrvavo alangle - haresa mi)
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
аз съм против..шот съм вегетарианка![]()
ПРеди много исках да стана вегитарианка, но не можех защото имам толкова мн любими ястия с месо макар че обожавам животните.Но сега се оптказах още повече защото знам че всичко е полезно за човешкия организъм.На човек са му не обходими въглехидратите, белтъците, дори мазнините.Всичко е ползено за човека в умерени количества ест.
П.П. не ям само заешко защото тва ми най-любимото животно, обожавам зайци + един фриенд ми вика заек и просто не мога да причиня това на мои събратя![]()
![]()
![]()
![]()
da pitam figitarqnkite
piete li mlqko ? sirene qdete li ? a :/ ako ste fegitarqnki zna4i qdete samo salati bez nishto mazno i bez nishto koeto e ot jivotni ... samo treva ...
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ПРеди много исках да стана вегитарианка, но не можех защото имам толкова мн любими ястия с месо макар че обожавам животните.Но сега се оптказах още повече защото знам че всичко е полезно за човешкия организъм.На човек са му не обходими въглехидратите, белтъците, дори мазнините.Всичко е ползено за човека в умерени количества ест.
П.П. не ям само заешко защото тва ми най-любимото животно, обожавам зайци + един фриенд ми вика заек и просто не мога да причиня това на мои събратя![]()
![]()
![]()
![]()
Не пия прясно мляко но ям кисело..Ям и млечни продукти.Първоначално написано от tedo_davis
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/article_29
Хапвам си месо от време на време,най-често пилешко.Иначе си обичам и салатките,млечните продукти.Всичко е полезно,ако се яде в умерени количества.Абе всеки да си яде квото му е вкусно.Иначе съм "за" месото,стига да не е заразено!
Не мога да кажа, че съм вегетарианка, но не обичам месо. Просто нямам физически и вкусови потребности да го ям. Предпочитам пилешко. Не съм върла противничка на месото, но не го ям много-много![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Moйто момче, тва което го казваш не е вегетарианство, а веганизъм.Първоначално написано от tedo_davis
That`s what i`m talking about!Първоначално написано от TheNightRider
Fuck 0ff qica! Mreteee
Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Не убивайте яйцата... Дайте ги на мен!!! Да живее мръвката, пържолките, кюфтенцта, печените пиленца, шишчетата, чеверметооооо... АЗ манджа без месо не мога да ям, честно. Ще стана вегетарианка като умра, не по- рано![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.