.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    ям месо, ако е приготвено по чайнийз което се случва рядко, така че - веднъж в месеца приблизително.
    иначе ям пиле. мразя големите риби. само цаца
    много обичам вегитарианците и се надявам някой ден да проявя воля да не ям НИКАКВО месо.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Nqmam ni6to protiv mesoto-na koio mu e vkusno-da qde...na men prosto mnogo rqdko mi se doqjda mesce, e kato izkliu4im diunerite de Ako qm meso to nai-4esto e pile6ko....ne smqtam 4e 4ovek trqbva da se ograni4ava v ne6to, nai-ve4e vyv hranento...ne obi4am da si postavqm ograni4eniq v papanetu

Мразя месо и от 3 месеца не съм яла.

I'm devil4e!

Ям си месо...и не мисля,че има нещо лошо в това...
    сестра ми стана вегетерианка и стана една такава слабичка...тцтц..скоро ще изчезне това момиче...
    + това и се появиха и някои здравословни проблеми..(въпреки, че тя отрича да има нещо общо с липсата на месо..), ама щом дори лекар и го каза..
    както и да е...
    не знам дали е полезно да се яде или не..но поне ми е вкусно...
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..

Tvurdo ZA!
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    за
    адски много обичам месо... особено пиле и риба
    а преди 1-2 години се опитах да стана вегетарианка и ми се появиха проблеми със здравето заради липсата на месо и се отказах
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    злета
    протиф съм
    тедо пич...излагаш се мноу напоследък
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    злета
    протиф съм
    тедо пич...излагаш се мноу напоследък
    ama qdesh pileshku i diuneri i riba!
    i tova su6to e meso!

fire_of_satan_
    Guest
    Вегетарианка съм от хм, скоро ще станат 3 години.
    Човешкото тяло имало нужда от месо, ми в такъв случай аз до сега е трябвало да съм се споминала най- малко 10 пъти. Най-много от всичко мразя, скапани месоядни като тедо, да ми държат сметка дали ям млечни продукти. Шести, за да си купя едил литър мляко, никой не е убил кравата...И изобщо, ебаси върлата наглост, как някой, който бута месо по три пъти на ден ще ми държи каквато и да е сметка за начина ми на хранане?!? Я се осъзнай малко. И както каза аверчето, жалко е да се убиват животни, заради нечии капризи. А иначе съзнателно или несъзнателно от известно време клоня към веганство, чудя се дали да не премина към тази форма вече...

obujavam meso osobeno pileshko i nemoga bez nego!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Вие луди ли сте без месо.
    За мен яденето няма смисъл без някоя тънка, вратна, свинска, мазна, тлъста пържола или някое саламче да е кренвиршче, квото и да е, ама при мене няма ден, в който да не ям месо

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Повече от фен
    Град
    Varna
    Аз не се отказвам от месо, но не го считам за жизнена необходимост Хапвам си когато ми сложат - но по принцип ям повече постни храни. А и не обичам да готвя месо
    Иначе сестра ми е веганка отскоро - а вегетарианка е около 3 години. Каня всички вегетарианци да посетят форума й: www.theveggy.ipbfree.com
    Животът е прекрасен

Голям фен
    Град
    sofia
    Аз без месо не сядам на масата

Супер фен
    Град
    sofia
    hapvam nqma na4in

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    ЗА!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    HMH FRESH MEAT
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Дам... всеки ден месо , без него не може се живее ей
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София

Re: Moderated: Za ili protiv qdeneto na meso?

Цитирай Първоначално написано от Hamburgera
    Za ili protiv qdeneto na meso?
    Kolko ot vas sa vegetarianci?

Moderated by machoka
    т. 1 от правилата
    Благодаря!
    Az meso ne sum qla nqma i da qm,tvurdo protiv sum

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan_
    Вегетарианка съм от хм, скоро ще станат 3 години.
    Човешкото тяло имало нужда от месо, ми в такъв случай аз до сега е трябвало да съм се споминала най- малко 10 пъти. Най-много от всичко мразя, скапани месоядни като тедо, да ми държат сметка дали ям млечни продукти. Шести, за да си купя едил литър мляко, никой не е убил кравата...И изобщо, ебаси върлата наглост, как някой, който бута месо по три пъти на ден ще ми държи каквато и да е сметка за начина ми на хранане?!? Я се осъзнай малко. И както каза аверчето, жалко е да се убиват животни, заради нечии капризи. А иначе съзнателно или несъзнателно от известно време клоня към веганство, чудя се дали да не премина към тази форма вече...
    madam....vzemi otvori edin y4ebnik po Biologia pa togava mi govori dali 4ove6koto tqlo nqma nujda ot meso...Ima edni raboti na koito se vika "essential amino acids" ( ne znam kak e na bulgarsi ) samo..i edinstveno mesoto ima vsi4kite 7 v dostata4no koli4stvo za da moje da se sintezirat normalno proteini i DNA i kvoto o6te se seti6...V plodovete i zelen4ucite sy6to gi ima teq "essential amino acids" samo 4e sa v minimalno koli4estvo. Ne znam ti kak kara6 bez meso...moje da si nalu4kala slu4aino balansirana dieta...no pred mnogo vegetarianci sedi problema s nabavqneto na teq amino kiselini...i ako si misli6 4e si govorq gluposti...poobrazovai se malko i pomisli pak

начи аз съм абсолютно месояден. първо, че месото е супер вкусно. второ човекът е всеядно животно и има нужда от хранителни вещества, които се съдържат във всички видове храни. това е естествено. иначе организмът може да си синтезира белтъци и без месо. става по-трудно и по-бавно, но е възможно. но това не значи, че изцяло растителната диета може да замести месото. приемането на алфа амино киселини, които са мономери на белтъците, е много полезно особено за подрастващия организъм. но стига толкова локуми съм разтягал. по-добре си научете по биология за гранителните вещества.
    а някои тук споменаха и за т.нар. морална дилема - дали имаме право да ядем животните. аз казвам имаме. това е толкова естествено, колкото е и за лъва да гони антилопи. природата е жестока, но е безсмислено да се върви срещу нея.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз пък всеки ден хапвам месце
    То без него не се живее бре хора
    Пък и си е полезно...ако не се прекалява

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Аз също обичам
    да ям месо..
    ама сега няма да се обосновявам много много..
    щото съм на ПОСТ (мноу ме кефи да го казвам така,все едно някой военен-на пост )
    и се "задоволявам" само със соеви хапки и соева кайма

Guest
    Aз пък не ям месо, нито пък използвам животински стоки, т.е. веган съм. Месоядните типове тук говорят абсолютни глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си