.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64

Тема: imam spin

Цитирай Първоначално написано от Kill Zone
    Цитирай Първоначално написано от Xaralambi
    Чак сега се сетих...
    Българин в Англия беше открил преди няколко години лек срещу болеста, но докато то влезе в употреба ще минат още години.
    Несъществува подобно нещо.Това бяха само опити за премахването на вируса от ДНК-то но претърпя неуспех поради краткото си въздействие.

Цитирай Първоначално написано от nikola1955
    ne pitaite...predi izvestno vreme priqtelkata mi go kaza i az vednaga se zavtekoh da si pravq test...nikak ne 6ta da komentiram ostava mi malko jivot i iskam da se zabavlqvam dokato moga

Интересното е че тази историйка е малко невероятна,защото спина може да се установи чак след 2 месеца 100%.След това се прави повторен за сигурност.А и зависи какво имаш предвид под малко.Спинът не те убива сам посебеси и затова му трябват няколко години развитие.
    4ovek tq mu go kaza 6toto ot dosta vreme ne sa praili seks i go zarqza(kolio iska6e da go kaja tova da ne si pomislite 4e sym kliukarka)ina4e nqma6e izob6to da go kaje
    te mejdu drugoto otidoha nekyde da se uspokoqt i sysredoto4at vyrhu normalniq si jivot
    premature optimisation is the root of all evil
    D.Knuth
    stel4eto e vyrha!!!
    p4elata_brumze e vyrha!!!

Съжалявам, приятелю! Желая ти да изживееш щастливо оставащото ти време.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Съжалявам...

имам лоша новина...кольо е починал в америка...разболял се е от грип случайно и не е издържал наскоро разбрах и исках просто да споделя мъката си...
    благодаря ви за разбирането
    premature optimisation is the root of all evil
    D.Knuth
    stel4eto e vyrha!!!
    p4elata_brumze e vyrha!!!

Guest
    Az...mnogo sujalqam!Moite suboleznovaniq Az ne poznavam tozi 4ovek,no 4etoh temata i si misleh kakvo da napi6a za da go ukoraja.I izvednuj,tova poslednoto mnenie na big_sister-nemoaga da povqrvam Kolko muka ima po tozi svqt Napravo neznam...Pak sujalqvam za zagubata

Guest
    iskrenno sujelqvam za sluchiloto se Svetut e edno mqsto izpulneno s bolka i muka ,no neka budem po-chovechni ,neka budem po-surdechni i da izjiveem jivotut si pulnocenno.Vqrvam che tozi chovek e izjivql jivotut si po nai-krasiviqt nachin ,vqrvam che e daval i poluchaval liubov.
    naistina dumite v takuv moment vinagi sa malko i vinagi sa slabi... , no oshte vednuj iskam da izkaja iskrennite si saboleznovaniq.

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Много сЪжалявам за теб това е много гадно
    Но каквото и да ти кажа сега знам че няма да те успокои
    Изживей хубаво живота си с най-близките си хора !
    сЪжалявамм...

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

mnogo sujalqvam za tova koeto pro4etoh..4udeh se kak da se izkaja za da ne zvu4i hem tupo hem da e okurajava6to...no moite suboleznovaniq i mnogo sujalvqm za slu4iloto se...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Guest
    LELE BRATLE purvo otiva6 v urajeen magazi krade6 pistoleti bazuki i takiva raboti i otiva6 da ubiva6 cigani plsssss
    izbii kolkoto moje6 da se mahnat kopelencata are plsss kill nared dokato ne te fanat 6e izbie6 qko mangasari!!!!!!

Град
    В махалата!
    Някакви други предложения за него?
    Ти си знаеш, какво правиш!

Guest
    Прочети повече за спина и как да си удалжиш живота, колкото и да е....

Град
    SeloSofia
    I az sajalqvam naistina sa vsi4ko za6toto vsi4ki imame vina. Mnogo hora spqt s nepoznati taka da se kaje i tova uveli4ava riska ot zarazqvane sus vsqkakvi bolesti i ako ne se otkrie bolestta taka stava 4e mn dr hora se zarazqvat zatfa nie trqbva da poememe otgovorsnost s kogo prespivame. Tova za SPIN, a za kolio mn gadna sudba naistina no spored men e prekaleno jestoko i zatfa ne vqrvam 4ak dotolkova na istoriqta ako e vqrno vse pak SAJALQVAM ne iskam da nagrubq nikoi s moita tema 4ao to men
    Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от doki_m
    мноо съжалявам за тебе човек

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mnogo sujalqvam

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    но защо всички сте заревали и засъжалявали човека?- чудя се...
    виж пич, СПИН не е нещо дето убива от днес за утре. а и не вярвам да го имаш. засега.
    вероятно си серопозитивен, а това още не е СПИН. при днешното лечение, което и у нас се прилага - момента в който наистина ще развиеш СПИН се отлага за 5-7-10 години.
    това е много време, и медицината - ако че не е точна наука - върви напред. за тези години мн нещо ще измислят. така че зарежи тия окайващи сужаления, събери се, постави си някаква цел и се хвърли да я постигнеш. не се схващай като "обречен", имаш много години пред теб и дали ще ги изживееш пълноценно и истински - зависи само от теб.
    а в крайна сметка - животът си е едно пътуване към умирачката, без значение дали тя ще дойде от СПИН, рак, или челен удар в някое дърво.

Guest
    прочете малко в другите страници човека е починал

alooooooooo hora ne taka de ne go sajalqvaite ei vs shte umrem rano ili kasno jivei si jivota palnocenno i vaopshte ne barzai da umirash vaobshte ne misli za tova zashtoto kato mislish shte te spoleti barzo zabavlqvai se kasmet [-o<

Guest
    Минута мълчание за човека....

Просто нямам думи....

Цитирай Първоначално написано от big_sister
    имам лоша новина...кольо е починал в америка...разболял се е от грип случайно и не е издържал наскоро разбрах и исках просто да споделя мъката си...
    благодаря ви за разбирането

Пич наистина съжалявам , но бъди ОПТИМИСТ ! Разбила се в нормалния смисъм! РЕАЛИСТ . Не се отчайвай напълно
    A.C.A.B - All cops are bastards

Супер фен
    Къде я изкопа тая тема отпреди година...

KaKyRa
    Guest

LeLe

Ne znam koi kakvo no spored men.. kolkoto i kofti da prozvo4i za toq pich ama toi e primer za tova 4e trqbva da se pazim.. az do sq ne bqh osaznaval takova neshto 4e moje da se slu4i.. ama kato gledam i na obiknovenni hora stava.. a ina4e kak moje taq tupa kurva da ne mu e kazalo po rano za bolesta si .. 4e zaradi neq i toq pich sq da po4ine

Повече от фен
    sujalqvam tova naistina e ujasno.No vse pak znaeiki tova se opitai da izjivee6 vseki mig ot jivota si kato posleden i se opitai da ne misli6 za tova,znam 4e e trudno,no....
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Никога не спирай да вярваш! Има начин да се излекуваш! Радвай се на живота си! Май сега разбирам че не можем даа разберем колко е прекрасен животът, преди да видим смъртта! Но това е истината
    ВЯРА И НАДЕЖДА!!! Сега е излишно да ти пожелавам нещо друго освен ЖИВОТ!!! И ЗДРАВЕ!!!
    Вярвай и ще ппобедиш всичко!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Цитирай Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
    Никога не спирай да вярваш! Има начин да се излекуваш! Радвай се на живота си! Май сега разбирам че не можем даа разберем колко е прекрасен животът, преди да видим смъртта! Но това е истината
    ВЯРА И НАДЕЖДА!!! Сега е излишно да ти пожелавам нещо друго освен ЖИВОТ!!! И ЗДРАВЕ!!!
    Вярвай и ще ппобедиш всичко!
    Не прочете ли че човека е починал?
    Лека му пръст..
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си