- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Жълтите Гривни на Армстронг за борба с рака?
Значиии...наскоро бях видял някъде от онези жълти гривнички,който май са от кампанията на ЛансАрмстронг(мисля,че е негова) за борбата с рака(така де като си я купиш малко подпомагаш тази фондация)...та въпросът ми е някой да знае къде от Варна мога да си купя такава...плсс...просто ме кефят а...някак си си струва според мен...
![]()
Еми ако има магазин на найк там трябва да има.
ogledai se navsqkude sa![]()
ama sa mentetaПървоначално написано от Анонимко
![]()
navsqkude po sergiikite sa mentetata,ina4e originalnite grivni4ki(koeto sa samo jultiПървоначално написано от Анонимко
) ne sa tolkoz na 4esto .. ama originalnite sa po hubavi i ne se nacepvat burzo kato drugite na vtorata sedmica
ama sorrka,ne znam kude gi ima vuv Varna,samo v Sofia znam 2 mesta,kudeto gi ima...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
само не е Ларс, ами е Ланс. иначе не ги знам отде се продават даже в моя град, пък да не говорим за Варна
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Ееегати...А Рали...би ли ми казала колко струват в София,че поне да знам горе долу цената![]()
И все пак ако някой знае...![]()
moita si q kupih za 6!
и аз искам да си взема, но имам същия проблем. Днес случайно видях такиви гривнички в онзи магазин на центъра - "рапърския", срещу Сантаната. До "Цезар и Клеопатра", ако все още не се сещаш. Видях такива гривнички ама май точно тези "Livestrong" май май нямаше. Иначе на Златните го продаваха това лято. 3 евро май бяха...
Кажи от къде мога да си зема ?Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
значи са те метнали. в самата идея е заложена цена - 1 евроПървоначално написано от Adrianne
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Първоначално написано от tra^la^la
da,v Sofia sa okolo 3 kinta![]()
zavisi ot koi ot dvata magazina si q vzeme6![]()
v edinia e 3 kinta,v drugia 3.50lv,ama posle mai i tam stana 3 kinta![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Добре де, кажи къде са тея магазини.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
В магазина на Найки демек(Найк)
Аз имам жълта оригинална Live Strong донесоха ми я от Лондон ама не я носа...стои си някъде фъчната...тука ако си купиш ментарка парите няма да отидат за благотворителност!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
THXПървоначално написано от MaPuXyaHa
Абе я кажете как да позная ментака...имаше някъде такова инфо,ама не мога да го намеря.
Сигурация ли е,че в Найк ше са original ?![]()
Значи ако си купуваш жълта има един начин да я разпознаеш дали е оригинал LiveStrong live е написано с по-тънак шрифт а Strong е по-дебел!!!![]()
Хммм...ще потърся в магазините из Варна...пък дано намеря...ако не стане при някое ходене в София ще гледам да се уредя(или да накарам някой познат да ми я прати от там ама...)
Има ги из базарите на НДК и са по 1-2 лева...
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Една приятелка ми каза,че нейната била от Америка...в специална опаковка...и струвала 1 доларПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Явно идеята е наистина да 1(евро предполагам тук)а тези надали са оригинални...все пак идеята е друга...нали?
![]()
И аз моята си я купих от чужбина за 2 евроПървоначално написано от tra^la^la
![]()
Просто споменах,че там ги има![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Nike RulZz
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
И не си мислете ,че като сложите...такава гривна ще сте нещо повече от останалите!