- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- срещата на форумците в софия
е ето егати мързела ви мори сички бе10 часа чакам някои да пусне темата нактая ми писна да чакам и зех тая пуснах :P та на 13-ти в неделя пред централния вход на НДК да се врещнеме сичките
които има идеи за тва каде ще седнем ... нека се исказва
Moderated by machoka
т. 1 от правилата
Благодаря!
Mi kat 6e se vijdame neka da e rano... Aide da e kum 13.00...
Se v guz mi e... Mislq da zapivame vuv Funkys, 6ot ni e pod nosa. Leka no6t...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
am dobre a sigorna li si 4e 6te doide6 ? as posle 6te editna anketata za da vidime kolko 4oveka 6te doidat kat broika ...Първоначално написано от xandria
неделята е в ремонт => няма пастички![]()
![]()
![]()
![]()
AZ SAM na rabota.. Ama 6te trqbva da se izmukna.Ina4e ymiram da doida.
a stiga pasti4ki taq sedmmica mnogo prosti vuglehidrati mi se vurzaha :PПървоначално написано от WILD__BOY
17часа...идвам, ако не ме викнат на купон някъде!![]()
Are i az da vzema otno6enie... 16- 17 e dobre.
†
†
suglasenПървоначално написано от Sinister_Doll
to as 6te doida sigorno za da se vidq samo s tebe i s gabi
ako ne sum zaet i ne me murzi super qko ... 6te doida
e i ako vie doidete de
![]()
корн___ ти нали имаше среща?
та, аз може и да намина, ама не обещавам нищо. Все пак ще ходя на рд на съученик. Веднъж се става на 18, но няма само веднъж да се уважим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Ti samo gleday da ne doyde6!Първоначално написано от korn___
![]()
†
†
az sym za 15:00 ili 14:00 6toto ... abe nqma zna4enie 6to....nqma kazvam 4e da me ebavate do jivot....:P
Nqma, be! Spoki4... Tva e samo v slu4ay, 4e nqkoy kaje, 4e 6te doyde i ne go napravi (: 6te vi trepam posle!Първоначално написано от TheNightRider
†
†
are da predloja i az ne6to: tuka v taq tema, koito 6te idva da zqvqva u4astie i posle da se edit-va 1viq post, za da ima spisyk na idva6tite...a?
Първоначално написано от lina15
I az taka vikam. Za sega v anketata 17 chasa pe4eli...
†
†
kato cqlo e taka....no v toq slu4ai az 6te sym samo za 30 minuti.....ne 4e sym vi iztrqbvala, ama kato se vijdame to pone da e nacqlo.....Първоначално написано от Sinister_Doll
az li4no pi6a i vyv foruma na FEn i sys tqh se vijdame vsqka sedmica, a prez lqtoto bqhme vseki den zaedno na birfesta....
na men gore dolu mi e vse sto koga 6te se vijdame![]()
makar4e po rano mi e po dobre,4e posle si imam work-4e![]()
az i vra4ka 6te budem tam![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
as ne sum glasuv se o6te .... men mi e se edno taka 4e pi6ete moq glas kum 4asa koito e s nai mnogo glasoveПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
za6to v nedelq da nqma da povtori6 postupkata kat na me4eto ot avatara mi ...Първоначално написано от Murderdoll
![]()
nedelq-hmm moje i da doida ako e po-kusni4ko...
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!