- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- срещата на форумците в софия
misli6 li 4e me e strah ?Първоначално написано от Murderdoll
ta taka i ne mi kaza ... za6to nqma da doide6 ?![]()
kolko ste zle..predstavqm si gledkata...xa-xaaaaa smehhhh![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
ами то аз няма да мога да дойда..
ше съм ф София ама само до събота
няма как да остана до неделя
пък и се пак съм доста далечко,
каде е Павликени,каде е София
ама много искам да дойда и да ви видя![]()
повярвай ми, ако исках да те е страхПървоначално написано от korn___
нямаше да те заплашвам по интернет
няма да дойда щото в понеделник съм на
училище(да не повярваш ходя на такова)
и просто по никъф начин не моа ф неделя
да пътувам и да се сцепя от ходене по софия
а нямам намерение да си изпускам училището
заради тъпа тийн среща
13 наи добре за да може да пиеме до кам 22-23 пОече време да ИмапАк и некфи маци да ДОидат Да не е ТъПня
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
ако имах възможност щях да дойда да ви направя шоуто :P
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
emi i az 6te doida...samo ako moje nqkoi da kaje v kolko 4asa...4e toq moment go izpusnah...ili o6te ne ste re6ili...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
hmh ... nqma da moga tiq dni da minavam prez sf ... kazyl sym si koga -ako togava ima sreshti4ka. ... :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ми...незнам...
може и аз да си домъкна задника![]()
вааПървоначално написано от mary_jane_666
искам ти да отидеш на срещата
E, to stana nedelq ebati!!! Are 16 i 30 pred centralniq vhod na NDK i tva e! Koy e suglasen???
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
OК тогава да е да пишете кой идва и кой неПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
tam sym!![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Ето това е правилният отговор !не искам да ви виждам тъпите изражение никога ....
И сега последно от колко часа ще е? Защо направо някой не пусне нова тема със списък със сигурните форумци и от колко часа и къде ще е![]()
noexmc
tupoo....
Последно 4 и половина и които дойде дойде който не не!
Аре пред главния ще се чакаме![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Не можах да дойда...В последният момент ми се отвори работа....ейй как ме е яд не е истина......
![]()
![]()
Поне кажете кои бяхте и какво прайхте? Някакви намерения за скорошна среща има ли, че дамога и аз да се изпедепцам!![]()
![]()
![]()
mi bqhme 4 4oveka, az, vra4ka i edin pi4 ot bgteen, kakto i Darth Vader (Първоначално написано от p4elata_brumze
)), a i npocTo^a3^f se merna zamalko s oshte nqkolko 4oveka ot foruma, no te bqha za 2 minuti. nakraq ostanahme az, vra4ka i bgteen ne4oveka, ta si pihme biri4ka i si qdohme kartofki v edin pub na popa
mnogo ste neseriozni, a za sreshta, shte ima drugata sedmica (subota), no na edin drug forum
![]()
noexmc