- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- срещата на форумците в софия
ti si s men - ti se zabelqzvash - PLAYBOY MASTERRRRRПървоначално написано от UlTi
:P
![]()
ta nego sha go poznaete po qketo - redbull i teniskata - NIGHTWISH ... gotqn ... sladur ... abre pi4 prosto![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
men nqma koi da me poznae shtoto s nikoi ne se poznavam ot foruma az sha si vikna 1-2 avercheta ot sf spoko sha se oprava
||-=(My Sadness in The Night,Forevermore )=-||
еее, то се подразбираПървоначално написано от SyLZaTa
![]()
аз шсъм с дънки и кецофе и некфо якенце хъхъ![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
az pyk shte sym s cherno-bqlo karirano pantalonche ... dnes si go vzehПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
Хммм последно за кога се нагласи срещата, та ако нямам работа да скокна и аз![]()
HMSU.ORG
ami na 3ti dekemvri v 9 sutrinta sme v kafeto na centralnata gara v sf ako ne mojesh togava posle v 1 se subirame na mosta na vlubenite v na4aloto ot kum NDK-to
||-=(My Sadness in The Night,Forevermore )=-||
zna4i az & ulti shte sme sutrinta v 9:00 v kafeto na centr. gara (zavisi koga pristignem) neka kaje nqkoi koito iska da se domykne pri nas - ako neshte nikoi - sha vi razberem - prekaleno rano e ... ) da moje ni zakara do tamПървоначално написано от Murderdoll
mai se seeshtam koi moje i shte pisha LS
ta zna4i v 1:00 (13:00) na 3-ti dekemvri 2005 godina shte se chakame pod mosta na vliubenite (tam metro li ima kakvo ima neznam - nqkva spirka li ... abre murderdoll e s podzemnite neshta tq shte vi kaje - golqma kyrtica e :P )
Admin-Coki:
аз предлагам да изгоним сички чалгаре, коит се довлекат![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Първоначално написано от chupacabra:)
Podkrepqm s 5 ruce i 8 kraka!Ama te 6u su izpla6at tuy ili ina4e!
![]()
Az 6te vi blesna o6te na garata! Kak bez men!? 6te si zavleka i WickedWitch, ako i se stava rano! Ne sum si puskala snimki, za tva da znaete, 4e sum edno ne mn vsoko, 4ernokoso, 4ernodreho, 4ernogrimo, o4ilato jivotnoIli 6te vzema da napravq tva, koeto nay- malko se o4akva ot men (koeto mn obi4am) i 6e doyda s julta bluza! Khu- Khu- Khu!!!
Are, brq! Koga 6e idva treti!?!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Първоначално написано от Murderdoll
Hayde da ubiem Lubooo!![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
мани мани пак пуснах темаПървоначално написано от Sinister_Doll
хахаха т'ва ще е лудо ... та значи както казах - като дойде влак-а и още няма никой на гарата който да ни чака - аз & Улти ... и който доиде - ще идем в кафето на централната ви гара ... надявам се да е само 1 ... та като видите някво странно човече с карирани гащи - май ще съм азПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
идвате без срам и това е - няма кво аз да ви търся -толкова съм заблуден че ...
който ме види може да се изкрещи нещо от сорт-а : "Тедоооооооо " "Сълзаааа" "ей откачалникккк" или каквото се сетите ... или пък за по-срамежливите (не вярвам че има такива) ... идват при мен и ... "...зд...ра...сти аз съм ... (еди кой си ник)"![]()
Admin-Coki: