- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аналния секс - глупост или върховно удоволстивие
supe qko e be
еха ненаситна знАчиПървоначално написано от nikoletata
и на двете места иска
еми да аналния е гадно поне съм осещал че на момичетатат им е кофти ( правил съм анален с 2 ) въпреки че използвах възелин пак ги болеше
Az li4no ne sam opitvala , i ne mi haresva kato ideq...Mmmm kato imam naistina seriozen priqtel moga da se zamislq :]
death whore,nikoi ne te kara da opitvash. i da,za raznoobrazie e,kogato iskash da dostavish udovolstvie na partniora si estestveno,a i na sebe si.izrazqvash se taka vse edno vsichki sme kurvi i ot 10 godishni pravim analen sex.na men mi haresa ,kakto mi haresva i standartniq vid sex,no ponqkoga e interesno da opitvash i neshto po-razlichno.a i ne mislq,che ako imash seriozna vryzka,ako izobshto nqkoga si imala, i si s nqkoi 3-4 godini nqma da opitash i dr nachini,za da mu dostavish udovolstvie,ako shte tva da znachi vyv fizicheskiq smisyl!
Удоволствието е взаимно нещо. Ако на мен не ми е приятно или не искам да го опитам по някакви причини, били те консервативно мислене, няма да го правим. Ако връзката ни е станала скучна, един анален секс няма да оправи всичко...
хах няма значение каде е важното е да има кеф
Love me, cause inside I'm slowly dyin', call me, don't you know that my heart is cryin'
Da pravila sum go samo 2 puti i dvata puti mn me bole6e nikakvo udovostvie ne izpitah absolutno ni6to
Аз много искам да пробвам и скоро може би ще го направя
Значи, момичета, ако искате да ви хареса аналният секс, трябва партньорът ви да знае как да подходи. Работата не става като по филмите - ръгай месото веднага и дерзай.
Трябва да се започне по-леко. Първо нека ви вкарат един пръст в анусчето, после два. Тази стимулация ще ви подготви дупенцето за голямото месо и ще изпитвате само удоволствие.![]()
Abe govorete kvoto si iskate,no po qko ot standartniq sex nqma!Pravila sam analen sex nqkolko pati,kefi me,no standartniq si e klasika,nqma po dobro ot nego!!!!Tva e li4no moe mnenie de vie si imate drugo i nai veroqtno dvete nqma da savpadnat,no ne mi PUKA![]()
Първоначално написано от Mandy2
Така ще кажеш другият път никаф анален секс!!!
HMSU.ORG
Mnogo sam saglasnaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
vseki e 4uval za istorii v koito momi4eto purdi ili napravo se..... dokato pravi analen,na vas slu4valo li vi se e?4esno
стига бе йената мн се кефи и като я ебах за парви тат каде трябва каза че я е боляло повече
Обичам да анализирам.Винаги с резерватив или презервоар.Е почти.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
mi ne sam probvala, no iskam vapreki znam 4e boli i se pak smqtam 4e e esdin nestandarten na4in za sex.A az obi4am nestandartnite ne6ta!![]()
Да, а като прави анален се насира, като прави вагинален и падат вътрешностите нали? Хах... това си е ебати мита!Първоначално написано от xxxxxx
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
мушкаш там на тесно и ти дреме
qko e ako ne twoq gyz e na pangala...
ako stignete do kazarmata 6e razberete..
az ne znam, az nqmam syrtce az sym NGVS.
дали има наслада???ххахаха представи си как някой ти завира нещо в гъза!!Приятно ли ти се струва ?Първоначално написано от Анонимко
На мацките сигурно им се струваПървоначално написано от if_cho
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
predi edna godina kakto si bieh chekii reshih da opitam s predmet analno...taka se zapochna i do sega prodalzavam ot vreme na vreme da go pravq i e super iako e otnachalo beshe malko trudno daze s malkite predmeti no postepenno mi se otpusna anusa i sega dezedorant mi vliza lesno i bez da me boli a sled kato go porazdviza vatre mi se otpuska oshte poveche anusa i go vadq celia dezedorant i go vkarvam celia i taka vkarvam izkarvam vkarvam izkarvam..iako e useshtaneto .Ne sum pedal zashtoto ne si padam po maze,a daze si imam i dosta obozatelki kakto i seriozno gadze
А защо мислите, че жените имат нещо по-различни в дебелото си черво от мъжете? След като твърдите, че е приятно, дайте на някой да ви ебе отзад, и вие ще изпитате същото удоволствие!
Аналният секс - според мен пълна глупост. Същество като човека с разум и мисли в главата да копира животински действия ? НЕ !
Незнам, щом хората го практикуват - тяхна си работа. Аз съм си класик.![]()
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
malki ste o6te decacacacacac