.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Цитирай Първоначално написано от nikoletata
    Абе чак супер яко не е. Само аналния секс не е удоволствие. Удоволствието идва когато се прави на двете места заедно. Иначе ако е само анален не виждам смисъл.
    еха ненаситна знАчи и на двете места иска
    еми да аналния е гадно поне съм осещал че на момичетатат им е кофти ( правил съм анален с 2 ) въпреки че използвах възелин пак ги болеше

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:]

Az li4no ne sam opitvala , i ne mi haresva kato ideq...Mmmm kato imam naistina seriozen priqtel moga da se zamislq :]

Guest
    death whore,nikoi ne te kara da opitvash. i da,za raznoobrazie e,kogato iskash da dostavish udovolstvie na partniora si estestveno,a i na sebe si.izrazqvash se taka vse edno vsichki sme kurvi i ot 10 godishni pravim analen sex.na men mi haresa ,kakto mi haresva i standartniq vid sex,no ponqkoga e interesno da opitvash i neshto po-razlichno.a i ne mislq,che ako imash seriozna vryzka,ako izobshto nqkoga si imala, i si s nqkoi 3-4 godini nqma da opitash i dr nachini,za da mu dostavish udovolstvie,ako shte tva da znachi vyv fizicheskiq smisyl!

Мега фен
    Удоволствието е взаимно нещо. Ако на мен не ми е приятно или не искам да го опитам по някакви причини, били те консервативно мислене, няма да го правим. Ако връзката ни е станала скучна, един анален секс няма да оправи всичко...

хах няма значение каде е важното е да има кеф
    Love me, cause inside I'm slowly dyin', call me, don't you know that my heart is cryin'

Da pravila sum go samo 2 puti i dvata puti mn me bole6e nikakvo udovostvie ne izpitah absolutno ni6to

Аз много искам да пробвам и скоро може би ще го направя

Guest
    Значи, момичета, ако искате да ви хареса аналният секс, трябва партньорът ви да знае как да подходи. Работата не става като по филмите - ръгай месото веднага и дерзай.
    Трябва да се започне по-леко. Първо нека ви вкарат един пръст в анусчето, после два. Тази стимулация ще ви подготви дупенцето за голямото месо и ще изпитвате само удоволствие.

Град
    Sofiq
    Abe govorete kvoto si iskate,no po qko ot standartniq sex nqma!Pravila sam analen sex nqkolko pati,kefi me,no standartniq si e klasika,nqma po dobro ot nego!!!!Tva e li4no moe mnenie de vie si imate drugo i nai veroqtno dvete nqma da savpadnat,no ne mi PUKA

Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от Mandy2
    Abe govorete kvoto si iskate,no po qko ot standartniq sex nqma!Pravila sam analen sex nqkolko pati,kefi me,no standartniq si e klasika,nqma po dobro ot nego!!!!Tva e li4no moe mnenie de vie si imate drugo i nai veroqtno dvete nqma da savpadnat,no ne mi PUKA

Така ще кажеш другият път никаф анален секс!!!
    HMSU.ORG

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Удоволствието е взаимно нещо. Ако на мен не ми е приятно или не искам да го опитам по някакви причини, били те консервативно мислене, няма да го правим. Ако връзката ни е станала скучна, един анален секс няма да оправи всичко...
    Mnogo sam saglasna
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    vseki e 4uval za istorii v koito momi4eto purdi ili napravo se..... dokato pravi analen,na vas slu4valo li vi se e?4esno

Фен
    Град
    lulin
    стига бе йената мн се кефи и като я ебах за парви тат каде трябва каза че я е боляло повече

Обичам да анализирам.Винаги с резерватив или презервоар.Е почти.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Guest
    mi ne sam probvala, no iskam vapreki znam 4e boli i se pak smqtam 4e e esdin nestandarten na4in za sex.A az obi4am nestandartnite ne6ta!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xxxxxx
    Az znam edna pravi sex ot 14 godishna i sega dupkata i e tolkova ogrmna dri nqkoi put kogat pi4a si vadi istrumenta se nasira.
    Да, а като прави анален се насира, като прави вагинален и падат вътрешностите нали? Хах... това си е ебати мита!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    lulin
    мушкаш там на тесно и ти дреме

Guest
    qko e ako ne twoq gyz e na pangala...
    ako stignete do kazarmata 6e razberete..
    az ne znam, az nqmam syrtce az sym NGVS.

Град
    Sofia , Bulgaria

Re: Аналния секс - глупост или върховно удоволстивие

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кой го е пробвал, кой не е? Има ли смисъл от него, или това е един начин да покажеш перверзност или доминация? Или пък е просто нестандартен секс, от който има смисъл и наслада?
    дали има наслада???ххахаха представи си как някой ти завира нещо в гъза!!Приятно ли ти се струва ?

Re: Аналния секс - глупост или върховно удоволстивие

Цитирай Първоначално написано от if_cho
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кой го е пробвал, кой не е? Има ли смисъл от него, или това е един начин да покажеш перверзност или доминация? Или пък е просто нестандартен секс, от който има смисъл и наслада?
    дали има наслада???ххахаха представи си как някой ти завира нещо в гъза!!Приятно ли ти се струва ?
    На мацките сигурно им се струва

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

17godishen
    Guest

gotino e

predi edna godina kakto si bieh chekii reshih da opitam s predmet analno...taka se zapochna i do sega prodalzavam ot vreme na vreme da go pravq i e super iako e otnachalo beshe malko trudno daze s malkite predmeti no postepenno mi se otpusna anusa i sega dezedorant mi vliza lesno i bez da me boli a sled kato go porazdviza vatre mi se otpuska oshte poveche anusa i go vadq celia dezedorant i go vkarvam celia i taka vkarvam izkarvam vkarvam izkarvam..iako e useshtaneto .Ne sum pedal zashtoto ne si padam po maze,a daze si imam i dosta obozatelki kakto i seriozno gadze

Мега фен
    А защо мислите, че жените имат нещо по-различни в дебелото си черво от мъжете? След като твърдите, че е приятно, дайте на някой да ви ебе отзад, и вие ще изпитате същото удоволствие!

Аналният секс - според мен пълна глупост. Същество като човека с разум и мисли в главата да копира животински действия ? НЕ !

Незнам, щом хората го практикуват - тяхна си работа. Аз съм си класик.

Guest
    lllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
    malki ste o6te decacacacacac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си