- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: След като правих секс с гаджето ми дойде по-рано
Някои може ли да ми изясни: след като правих секс с гаджето ми и доиде по рано има ли смисал да се стархувам от нешто ??? Поясняввам и 2мата бяхме девствени. Помегнете![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
mii, i kvo kato i e do6lo po rano? nqma stra6no..ako si mnogo pritesnen/a otidete na genekolog![]()
po princip nqkoi momi4eta kogato gi otvorqt im idva po-rano taka 4e nqma mqsto za pritesnenie.
TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!
еми маняк ти кво искаш да не и доиде ли?!трябва да се радваш 4е и е дошло...така 4е не вярвам да има проблем пък и къф проблем???!!!
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
e na men parviq pat kato go napravih sled tova mi zakasnq s 3 dena ... ne mi e idvalo po-rano .. az znam 4e sled parviq pat zakasnqva nqkolko dena) qvno pri vseki e razli4no
Spokoino i na men mi doide po rano .. i 2pyti za 1 mesec daje ..savsem normalno e
Спокойно, нормално си е това... И при мен беше така, като спах за първи път с гаджето си... Даже и беше и друг цвят цикъла...
Аз пък едно време имах една жена..на която най-редовно и закъсняваше с по 5-6 дена...в началото беше параноя, ама после свикнахме и не ни правеше вчепетление ;>
Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I'm just living to die
здравейте...значи на моята приятелка и закаснява със 34
дена и много се притеснавам за нея..правили сме го на скоро ии.....умирам от страх ..какво да направя..да я закарам ли на генеколог или да не се панирвам толкова много..и тва да е нормално..при условия че сме го правили на скоро?
здравейте...имам един проблем....значи имам си сериозен приятел..и мн бих искала да го направя с него..но много ме е страх да не забременея..той то е правил и предполагам ще внимава...оф моля ви помогнете ми успокоете ме че мн сам се панирала![]()
Благодаря на всички които ми отговориха !![]()
![]()
![]()
Sled purviq put i na mene mi doide po-rano, nqma ot kakvo da se pritesnqva6
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
абе момиченца малки,защо правите секс преди да сте се запознали със последствията след секс-а.
ани Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 6:44 pm Заглавие: страх ме е да го направя
--------------------------------------------------------------------------------
здравейте...имам един проблем....значи имам си сериозен приятел..и мн бих искала да го направя с него..но много ме е страх да не забременея..той то е правил и предполагам ще внимава...оф моля ви помогнете ми успокоете ме че мн сам се панирала
какъв ти е проблема със презерватив,а това колкото до закъсняването на менструациата е нормалко ако ти е за първи път.Отваял съм 3 момичета и при трите имаше някакво закъснение при цикъла.Аз естествено се притеснявах,обаче това се оказа,защото е за първи път .Така че съм на това мнение,което съм го изпитал
ami sled kato momi4eto go deflorirat toest sled 1 pyt mn neshta v organizma se promenqt no ne mislq 4e v tvoq slu4ai ima pri4ina za pritesnenie bi trqbvcalo da se pritesnqvash ako ne ti doshlo..spokoino vsi4ko si e nared...nishto ti nqma![]()
ee 6tom i e do6lo na4i nema problemot kakvo se pritesnqva6 ?
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
niama za kakvo da se trevojish...