- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Предложение за темата в новини и съобщения
Така.Мн хубаво е направил мачока, че е пуснал онази тема, наистина.Обаче сега аз имам едно предложение, свързано с нея
Не мислите ли, че ще е по-добре като стигне до десетата страница да се изтрият останалите страници??Така темата няма да се задръства, а и няма смисъл всичките постове да седят там, при положение че линковете, които са дадени, вече не съществуватАко трябва мненията да се трият едно по едно, по добре да не го правите - на мен не ми пречи, просто предлагам.
Когато получа нужния отговор от някой админ или мод на тази тема, ще уведомя някого да я заключи.
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Разбира се... ще я изчистя цялата съвсем скоро..
Пс. Можеше да ми пуснеш ЛС, не цяла тема да пускаш![]()
Тва е, за да мога и аз да пиша тука ! Протестирам срещу гореспоменатата тема ! Тя превръща малките деца в гадни доносници и неминуемо след години ще доведе до унищожаване на обществото такова каквото го познаваме днес ! Мачока, Васко какво правиш за Бога човече ? Тва ще съсипе всички ни !
Първоначално написано от Mr Bean
![]()
![]()
![]()
Да добавя едно предложение
в линк към тема да се пише заглавието на темата или линк към пост - основната му идея. Да се казва също и защо да се трие :P
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Да, но така се обезсмисля триенето на страницитеПървоначално написано от Breakaway``
![]()
Ок, мачока, нп, вече така ще се отнасям.
Получих нужния отговор, предлагам темата за ключ!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Искането на автора за заключване на темата се приема!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html