- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Честито на Бойко Борисов!
Честита му победа на изборите. Честито и на софиянци. Пожелавам му успех и късмет и все да печели, но и да си върши работата.![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Бла.Тоя тъпак?Ти занасяш ли се!!!?![]()
![]()
![]()
![]()
тойли спечелии...мноо якоо аз бях за негонече мене тва мноо ма блазни де,ама....
)аде да му е честито
и на софианци също
![]()
auuu,mnogo iskah toi da spe4eli![]()
adski mnogo me kefi![]()
4estit da mu e kmetskia post![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ami az 4estno kazano za nikoi ne bqh ama.. 4ESTITO![]()
![]()
не държа да ме управлява някакъв мухлив чичка, който си няма грам понятие от политика, но като че ли той беше с мааалко преднина от останалите /хептен/ селяци..
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Qk0 ! S0fiqnci trqbva da se g0rdeqt s neg0! Super pi4 i p0ne 6te bydat p0d neg0vata zakrila :P
Oh ne!Gospod da ni e na pomo6t!
6te zaprili4ame na 4ikago prez 30te ako znaete kakvo imam predvid!
Мутра за кмет.Кво повече му трябва на един софиянец?![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Move da e u[ew, ama me kefi..az se radwam, `e pak e na "moda" toz 4i34ka
Честно казано ми е все едно кой е кмет, но да му е честито...
`Баси закрилата... Вчера четох за хиляди отвличания на деца, прикрити точно от МВР, които не си мръдват пръста да направят нещо по въпроса.Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
Я колко разбирачи от политика имало тука.Ама май си нямате най-малко понятие от нея...
Гласът ми определено беше за него.Вярно е,че не е момина сълза но поне не се пробва да пробие с големите си лъжи като Татяна ДОнчева.Идиотката си мислише,че с това мото з аобщината ще и повярва всеки.....
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
Е сега вече София наистина ще пропадне. Kill Zone незнам кой беше лъжеца на тия избори. Догодина са президентските избори и Първанов не искаше да му се пречка Борисов, затова си поделиха длъжностите. Бойко се пише независим кандидат, но Татяна беше независимата.Дончева също нестава за кмет, но е мнооооооого по-добре от Борисов, който си остава въздух под налягане и поръчково чиновниче.
Май за българина винаги малко по-дълбокото остава скрито, явно не е научен да мисли; доста повърхностно и несериозно се отнасяме към бъдещето на България, затова е и на това положение.
D0n4eva e 0t BSP ak0 ne znae6!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
A B0ik0 B0ris0v d0kaza ,4e ne kampaniqta e nai-vajnata za h0rata! Abe hem glasuvat za neg0 hem se 0plakvat! ...
ааа..бойко ли спечели??добре, че има някой да пише по форумите, че иначе нямаше да разбера...![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Abe aide sus zdrave ama se sumnqvam da promeni koi znae kolko !
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Ехх, нямаше смисъл да пиша като нищо не разбирате. Оk, мислете си, че Бойко ще оправи София. Само с приказки обаче нищо не се постига.Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Dovolna sam,4e toi spe4eli![]()
Mislq,4e toi naistina 6te napravi vsi4ko,koeto e po silite mu,za da pomogne za razvitieto na sf
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
УЖАС!
Това доказва че в БГ жена не може да се докаже![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ето тука вече се показва феминизмаПървоначално написано от vra4ka
Кво данеби да трябваше ад я изберат тая Дончева само,защото е жена
![]()
![]()
леле ама ако това е доказателство за жена чесно ти казвам значи никога няма да се докаже нито една жена........
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
СПРЕТЕ ДА ОБВИНЯВАТЕ МВР ЗА ТОВА, КОЕТО СТАВА В ДЪРЖАВАТА!!!
Да му писне на човек да слуша заучени мнения!
Няма да се обяснявам ..
иначе според мен на балотаж трябваше да отидат Бат Бойко и Милен Велчев .. и може би да спечели БББСпоред мен те най-добре се биха справили /което не значи перфектно
![]()
/
Абе не ме боли кой е кмет на град, в който ходя 2 пъти в годината![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Тогава не давай глупави мнения. Точно ти говориш със заучени фрази, Милен Велчев ли искаше да ходи на балотаж?! Аахаха, ти май нещо не си в ред.Първоначално написано от Breakaway``
сички пенсионери в България разбират от 2 неща - футбол и политика. от футбол как да е, ама за политиката... аре не се дръжте като пенсии. кво ви пука че Бойко станал кмет?
а между другото защо пишете само за София, а не за другите градове, където имаше избори?
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц