.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    DDRDDR-007
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pre
    kakvo ima6 v predvid po tova ne si e svur6il dobre rabotata ?! v smisal ?! az ti kazvam 4e pove4e ot 1 prust nemoje da vlezne probva i s 2 nestana...opira se v kokala mi..
    abe toi ti e burkal v dupeto a ti si stiskala kvi kokali e sa pro4etox temata moje da ima kokali ma te sa baq na6iroko usven ako nete e udril vlak i ti e razmestil struktorata na skeleta axaxaax sedim i nevervam na u6itesi
    skoro nesum se xilil tolko a toq kade se napravi na golqm ima pove4e pravopisni gre6ki ot 1 klasnik i az pi6a s gre6ki ma az pi6a 10 mneniq i 9i za 4 minuti ati za 20 minuti pi6e6 1 i to nekadurno)imam 5 gre6ki a ti v edin post natrupa 20

Guest

Re: Vyzmojno li e da sum tolkoz tesna ?

Цитирай Първоначално написано от DDRDDR
    Цитирай Първоначално написано от pretisnenata_f
    re6ih da pravq sex s priqtelq mi...po4nahme 1-vo 2-ro..i toi si mu6na prusta v ***** i men mn me zabolq no ne tova me pretisni a 4e malko sled kokal4eto mu na pokazaleca kaza 4e prusta mu iztrupva i 4e sum mn tesna. 4e nemoje pove4e navutre 6toto sum bila tesna i nqma kak..vuzmojno li e da sum tolkoz tesna ta 4ak da mu iztrupne prusta kato e vutre ?!
    na kolko godini si
    офф, а бе хора, четете темите от начало до край и всичко ще разберете. А между другото, какво е станало с "pre" в крайна сметка?

Guest

Re: -

Цитирай Първоначално написано от pretisnenata_f
    ne sum ot tezi s malkite dupeta i t.n po taka obilna sum ne sum i debela okolo 62-5 kg sam. no 4ak puk tolkoz tesna 4e da nemoje da si mu6ne prusta po natam ili ne6to po debelo vse pak kolko e debel 1 pokazalec !? Tova me pretisnqva mnogo... kakvo da pravq help
    4ai sq , 62 kg i metyr i 50 e edno sravneno s 62kg i metyr i 80 ... da badem konkretni ...

awe ne znam ama ne mi se struva vuzmojno da si tolkova tqsna 4e da mu istrupne prusta, ili toi e durvar i si suha i za tva te boli ili e durvar i ne celi pravilnata dupka koeto mi se struva malko veroqtno no ne i nevuzmojno, ne6to ne vidqh da si kazala na kolko si i na kolko e toi, a i dali e devstven, za tebe se predpolaga 4e si devstvena tva mi e qsno

скъпа мойе би не се отпуска6 когато ти вкарва пръста,ако си се стегнала и мускулите на влагалището са стегнати и до нбикъде не мойе да ти влезе.Отпусни се.Успех!

Re: viw sa

Цитирай Първоначално написано от Ne Pitaj
    Вижте сега деца.

1.ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2.Ми да ви каже батко ви има една голяма вазможност да са девствени и двете.Да, да, е така може. Защото иам химени които са много еластични и не се късат при полов акт.Верно е - вземете да прочете нещо по ваприса! И както може би знаете химениата има дупки - 1,2,3 или пожече. И може да се прави секс и още да си стои химената. Това може да ви каже батко ви. Вземете да четете, а не да питата по форумите и всеки глупак да ви пише всякакви глупости !
    pichagata e super prav za 2-to ama parvoto po-dobre ne

AFX
    Guest

apf

Nai otgoworno te sywetwam slednoto : Zemi probwai s edna butilka ot koka kola... nowite butilki mislq 4e 6te sa podhodq6ti .... pliuwni 2 pyti na neq za wseki slu4ai ili izpolzwai krema si za lice ako izob6to izpolzwa6 takowa ne6to, ako ne zemi edna kukula6ka zawri q w prezerwatiw i se opitai da izpolzwa6 stola za opora dokato si q nawre6 cqlata. za wseki slu4ai probii edna dupka w kulena i go zwyrji s wyzmojno nai debelata ribarska korda koqto uspee6 da nameri6 po magazinite (kulena 6te nameri6 po ulicite po 50st. par4eto) ribarskata korda nqkolko lewa....i taka s podru4ni materiali 6te stane6 jena.... I ako pak ne uspee6 idi se zawyrti pokrai nai blizkoto woenno podelenie sled kato se postymni garanciq na drugiq den 6te si jena. Ako wse pak ne stane, kupi nqkolko prezerwatiwa i izpolzwai tolkowa uporitiqt remont na ulicite koito proti4a w momenta w Sofia ima edni ma6ini za kyrtene na asfalt, KANGO se nari4at, prosto pomoli u4tiwo nqkoi rabotnik siguren sym 4e 6te ti usluji

Guest
    Виж там всеки има кокъл аз даже си мера кура . Всъшност кура ми минава под този кокал и излиза от задника които е 6см по назад от кокала Тази тазова кост няма нищо общо с вагината ти и т.н .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    i ne celi pravilnata dupka koeto mi se struva malko veroqtno no ne i nevuzmojno,

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Виж там всеки има кокъл таз. Тази тазова кост няма нищо общо с вагината ти и т.н .

Guest
    Проблема не е ,че си тясна

ръгайте по-често ....чушките у бобецааааа \/
    ще станееее

Zna4i xora po-dobre predi da pi6ete pro4etete cqlata tema vse se namirat xora da pitat ti na kolko si godini a toi na kolko e godini,mi varnete se nazad i 6te razberete vsi4ko.Ta po temata mnogo xora ti kazaxa pak i az taka mislq 4e e izcqlo na psixi4erka osnova,samo trqbva da se otpusne6,a kolkoto do kosam4etata 6te trqbva da napravi6 tazi jertva i da se obrasne6 pak,makar i da kazva6 4e posle te sarbi ujasno,za da ne se porqzva6 prosto ne barzai i badi po-vnimatelna.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Maleee tva ne mi s estruva vuzmojno da si tolkova tqsna!!! I men me boli ama pri men pone vlizat 2 prusta ... zavisi sigurno en te e predrazpolojil i si bila i suha moje bi... NZ pone pri men beshe taka , a toi znae li izobshto kakvo da pravi v smisul qsni li sa mu nqkoi neshta? Tva en moje da si tolkova tqsna tamponi polzvala li si? ama pak kazvam tva ne moje da e vqrno - q pomisli inache kak shte rajdash ako si tolkova tqsna?

Ем като начало трябва да си отпусната и възбудена.Ако си била суха-няма как.Така че....прави си изводите сама.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Мега фен Аватара на machoka
    Темата е стара, сигурен съм че авторката вече си води нормален полов живот.

Лека вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си