.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

sys vkus na kryv ...

maikaaa poludqvam ... hora t'va e seriozno ... abre dnes sutrinta se sabujdam i me boli gurloto i nemoga da preglyshtam lesno ... abre vse edno imam angina ... obache koftito e che kato preglyshtam ... mai preglyshtam kryv ... male t'va mi haresva ama se opasqvam da ne e neshto opasno ... nqkoi da dade savetche ?
    p.s. -> typata mi li4na lekarka q nqma dnes
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    OOOOOh,pro4eti pove4e za SIFILISA!Olelelelel!
    Izvinqvai 4e te pla6a!Dano ne e ne6to tolkova lo6o kato sifilisa.....

Придобитият сифилис(за разлика от вродения-предаден на плода от майката) протича в три етапа. При първия се появява малка раничка, подобна на язва. Язвата е с кръгловата форма с диаметър от 5 до 20 мм, гладко дъно с медно-червеникав цвят, с оточно-червеникав цвят, с оточни твърди ръбове, неболезнена. Локализацията на язвата най-често е в областта на главата и тялото на пениса. Получава се и подуване на лимфните възли около засегнатата област. Вторичният сифилис започва около 6 седмици по-късно. Първоначално температурата се повишава в рамките на 5-6 дни. След това този симтом изчезва. Започва появата на малки розово-червени зърнести образования по кожата, с големина на лещено зърно. Локализацията им е по цялото тяло, но характерна е концентрацията им по шията и на челото под косата. Възможно е да бъде засегната и кожата под косата, при което се получава характерно оплешивяване. Симтомите изчезват спонтанно и не оставят трайни следи. Третият период започва значително по-късно: 2-3 години след началото на болестта. Отново се появяват червеникави кожни образования, които се разязвяват и от тях изтича гъста кървиста течност. Засягат се нервната система, костите, сърцето и кръвоносните съдове. Лечението с пеницилин е напълно успешно.

Ти едва ли си болен....просто явно може да имаш смао гноина ангина...което мн по-благоприятно от сифилиса....не се притиснявай

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Littlewitch
    Придобитият сифилис(за разлика от вродения-предаден на плода от майката) протича в три етапа. При първия се появява малка раничка, подобна на язва. Язвата е с кръгловата форма с диаметър от 5 до 20 мм, гладко дъно с медно-червеникав цвят, с оточно-червеникав цвят, с оточни твърди ръбове, неболезнена. Локализацията на язвата най-често е в областта на главата и тялото на пениса. Получава се и подуване на лимфните възли около засегнатата област. Вторичният сифилис започва около 6 седмици по-късно. Първоначално температурата се повишава в рамките на 5-6 дни. След това този симтом изчезва. Започва появата на малки розово-червени зърнести образования по кожата, с големина на лещено зърно. Локализацията им е по цялото тяло, но характерна е концентрацията им по шията и на челото под косата. Възможно е да бъде засегната и кожата под косата, при което се получава характерно оплешивяване. Симтомите изчезват спонтанно и не оставят трайни следи. Третият период започва значително по-късно: 2-3 години след началото на болестта. Отново се появяват червеникави кожни образования, които се разязвяват и от тях изтича гъста кървиста течност. Засягат се нервната система, костите, сърцето и кръвоносните съдове. Лечението с пеницилин е напълно успешно.

Ти едва ли си болен....просто явно може да имаш смао гноина ангина...което мн по-благоприятно от сифилиса....не се притиснявай
    spokoino znam kakvo e sifilis ami angina moje da e ama do sq ne mi se e slu4valo takyv vkus da useshtam ...
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Mii nqma li byrza pomosht ili pyk nqmash li nomera na lichnata ti doktorka.. nameri nqkakyv nachin i otidi na lekar moje da e neshto seriozno znam li

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Mii nqma li byrza pomosht ili pyk nqmash li nomera na lichnata ti doktorka.. nameri nqkakyv nachin i otidi na lekar moje da e neshto seriozno znam li
    hmh ... dobra ideq samoche nqq ot kade da i call shtotu nashte sprqha telefona na skoro - mnogo kisna na nego gsm-u neam ... byrza pomosht ne mi trqq - ze da mi haresva ... (male sha zema si udarq shamar ... ligavq se ) ...
    Admin-Coki:

_-_-_
    Guest
    otidi v poliklinikata i se obyrni kam dejurnia lekar

Супер фен
    Потърси медицинска помощ тук никой не е лекар или пък толкова компетентен за да ти окаже нужното съдействие. А дори да е - никой не може да лекува от разстояние без да те прегледа или види. Вземи мерки колкото се може по-бързо. Успех

de we,ne si na 10.Prosto otidi na lekar,za da ne stane po lo6o.Posle kaji kak si))da ne se pritesnqvame

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    haha opravih se i bez lekar znaete li kak ? mi to i az neznam - pribrah se ... nahranih se obilnichko ... 1 birichka - 1 cigara sled qdene - pospinkah kato bebe 2 chas-a i sq sam na 6+ samoche vkusa na kryv se zagubi
    beshe mi haresalo
    Admin-Coki:

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    XAaxxaax Sqkvi neshta se sluchvat xax :P

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Е тук все пак има лекари и според мен проблема не е за пренебрегване. Утре сутрин може да споделиш отново какъв е проблема
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

prosto trqbva da otidesh na lekar i da vidish kakvo ti e samo toi moje da ti dade ekspertno mnenie i da te posavetva
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    veche sym dobre ... vecherta kato se bqh pribral s bratov4ed mi v nas ... shtot mi beshe na gosti - kazah na bashta mi i toi mi svetna che trqq da piina neshto da me zagree - napipah 1 lityr vino - bqlo - pelin-che maiko kak me zagrq hubavko i na drugata sutrin - nishto mi nqma

dragi mi MACHOKA ako vijdash taq tema i toq post - trii temichkata :P
    Admin-Coki:

Е, tedo_davis, не съм machoka, но ще заключа темата!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си