.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Mnenieto vi za protivozachatachnite hapcheta?

Kakvo vi e mnenieto za protivozachatachnite hapcheta?Imat li nqkakvi stranichni efekti?Nqkoi vzimali?

Guest
    Убиват бебета!ЕЕЕЕЕХ!Но все пак без тях не може!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    aZ ne sam polzvala no ne sam mnogo ZA protivozachatachnite hapcheta. Smqtam che po vreme na t. nar. polov akt mogat da se izpolzvat prezervativi a ne sled tova hapcheta. Moje tezi hapcheta da vredqt nz

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    of,pipi`e`golqma,
    ... na kolko si godini .. 12-13?
    protivoza4ata4ni NE se izpolzvat sled sex,pri eventualen gaf,a se piqt sistemno,za da ne zabremenee edna jena ... te sa edno ot nai sigurnite protivoza4ata4ni sredstva
    za tezi hap4eta,za koito si misli6(tezi sled sex,ako stane gaf)tova sa spe6nite kontraceptivi kato - Pustinior Duo
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    eEE mi de da znam sq ne mi se karai de. Da ne polzvam seki den takiva hapcheta. Btw na 15 sam miloto_girl-4e

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Аз ползвах-само 1вия месец ми се беше подул корема,ама после всичко се нормализира.Тъпото е,че трябваше да ги спра,защото пуша и получих аритмия. То си пише и на упътването,че не трябва да се ползват от пушачки. За да взимаш,трябва да ти ги предпише гинеколог.Моите бяха Жанин,всичките ми приятелки тия ползват или са ползвали-те са за млади жени.Някои обаче повръщаха от тях,а една дори веднъж припадна,така че си е различно при всеки.Аз нямах такива проблеми.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Мисля,че те са най-добрия избор ,ако имаш постоянен партньор....Така удоволствието е на макс..Без притеснения...Да не гооворим,че ако се взимат редовно и не се пропуска хапче са най-сигурния начин за предпазване...Гадно е,че ти блъскат организма с хормони,но би трябвало да са предписани от гинеколог и да са съобразени с организма..Е тогава странични ефекти не би трябвало да има...Хубавото е ,че регулират цикъла и знаеш,че ще ти дойде на един точно определен ден...Лошото само е,че не предпазват от болести,точно затова трябва да имаш доверие на партньора си...Доколкото знам не е добре да се приемат противозачатъчни при проблеми с кръвното...Това е всичко,което знам...Аз дори си имам изписана рецепта за хапчета,но не съм я използвала засега и едва ли ще е скоро...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Мисля,че те са най-добрия избор ,ако имаш постоянен партньор....Така удоволствието е на макс..Без притеснения...Да не гооворим,че ако се взимат редовно и не се пропуска хапче са най-сигурния начин за предпазване...Гадно е,че ти блъскат организма с хормони,но би трябвало да са предписани от гинеколог и да са съобразени с организма..Е тогава странични ефекти не би трябвало да има...Хубавото е ,че регулират цикъла и знаеш,че ще ти дойде на един точно определен ден...Лошото само е,че не предпазват от болести,точно затова трябва да имаш доверие на партньора си...Доколкото знам не е добре да се приемат противозачатъчни при проблеми с кръвното...Това е всичко,което знам...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    eEE mi de da znam sq ne mi se karai de. Da ne polzvam seki den takiva hapcheta. Btw na 15 sam miloto_girl-4e
    Of kolko si typa TEZI ZA KOITO SE GOVORI TUKA SE PIQT VSEKI DEN be patok

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си