- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как спинкате?
Lqtoto s teniska ili poti4e i mujki boxerki (mn e udobno tva ne6to, bre!) i 4ar6af4e...
Zimata s pijama i 4orapi, s 6alte... Ponqkoga i s dopulnitelno odealo.
I vinagi spq po korem!!! I bez vuzglavnica!!! I ako e s 4ovek, zaduljitelno do stenata!!! (((:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
znah si 4e ima ne6to strano v teb kato te vidqh :PПървоначално написано от Sinister_Doll
Ama koe??? Kvo pak mi e strannoto? (:
†
†
vinagi po korem...tva si mi e pravilo.....kosata na ro6avica okolo mene......
zavita do u6ite dori i da e +40 ....
nai se kefq da spq s edna moq ogromna pijama, t.e. samo gornoto...
as edinstvenoto ne6to et znam 4e moje da spi po korem e kostenurkata ... to nqma kak da spi po grub deПървоначално написано от Sinister_Doll
:P hahaha i ribkite
![]()
Ам..лятото с чаршаф който неползвам и боксерки и къси панталонки..нинам, ама не ма радва само по боксерки
Зимата...с 1-2 одеала..ама ся съм с юрган..заспивам..изпънат и краката ми стърчат...малко по диалгонал лягам..като стане по-хладничко и ел. одеало слагам.
По гръб немога..попринцип лягам на една страна с ръка/це под възглавницата.
Винаги по корем, винаги с котката в леглото да ми мърка... Лятото по тениска, или по без тениска ако е жега, зимата с 2235786 юргана и с пижама(любимата ми е една яркорозова, с надпис Роси отзад... Муахах, изглеждам адски нелепо с нея...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от rosskata
Vijda6 li, korn__!!! Ne sum samo az! :P
†
†
po teniska i prashka,a nqkoi pat si vzimam i nqkoi da me topli![]()
spored tova kolko mi e studeno
Ne zabraviai minaloto, to suzdade bude6teto!
Black Metal rules!
ми...лятото по принцип спя с една тениска дето ми е доста широка и има некъв надпис.Май Kалифорния пишеше и също имам една много любима прозрачна синя нощничка.Най-често спя по корем или пък на страни.Зимата спя с една дълга пижамка на цветенца и разбира се с подобаващ брой юргани![]()
ми аз съм с по две одеала. с пижама, но по често само по гащи,рядко и без гащи, почти винаги пускам лигата, иначе съм на кравай свит, обикновенно 5 мин след като съм легнал и вече ми е надървен
до сутринта докато не стана, с чорапи естествено, много мразя като ми екъсоодеалото и ми стърчат кракатана студено и се будя
![]()
![]()
Гррр. По някога се събуждам на земята, явно се претъркулвам и падам на нея
През зимата -юрган ,пижама-на мечоци споубордисти, виначи по корем, едната ръка под възглавницата, другата под тиквата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi az si spinkam zimata s edna pliu6ena zelena () pijama sys 5-6-7-8 odeqla 4e mn stud
i edno pliu6eno ku4e-ralf
![]()
a lqtoto si imam liubimi no6tnici-ednata sini4ka na ofce drugata satenena na nqkvi me4eta
....a dokato zaspq sym na edna strana, predimno dqsna oba4e zaspivam istinski po korem i mn 4esto se zavivam prez glava i si ostavqm otvor da di6am
![]()
![]()
po korem sas edna 6iroka teniska
Lqtoto po teniska ili potnik i pra6ki,s 4er6av,a po-studenite no6ti s nqkakvo leko 6alte.
Zimata s pijamka,s dve odeqla.Lqtoto mi e topli i se razpluvam,nai-4esto spq po korem,s razkike4eni race i kraka![]()
A zimata sam po-skoro svita.Nqkoi pat ku4eto se prislam4va pri men pod odeqloto
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Свита в поза "ембрион",с две завивки,със къса нощничка,и мнооого възглавнички.
Zima lqto .. spq si svitalqtoto bez pijama zimata .. kogat se setq da q obleka :P bez chorapi haha s vyzmojno nai mnogo zavivki shtoto sym adski zimornicheva ..
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
i az sum takaПървоначално написано от lina15
![]()
![]()
cqlo tqlo spah po pra6ki (s sutien ponqkoga) ama sq mii e studeno i sum s pijamka :P
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!
Гол спя с главата надолу!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Лятото - по гащички и с някаква тениска,с чаршаф,който обикновено изритвам.Зимата - с пижама + чорапки + юрган (родопски
) щото и аз съм зиморничева...а и зиме и лете най-удобно спя на една страна,рядко по гръб или по корем.