.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Защо...

Фен
    Град
    Вкъщи

Защо...

... ми заключи темата бе мачока? Разбирам да я преместиш в раздел предложения, похвали и критики .... ама да я заключиш не мисля, че не е съобразена с правилата на форума. Или неможете да търпите критика? То даже не беше и критика. air_J аз бях регнат много по отдавна във тоя форум ама ме банаха пак защото им обясних че не си вършат работата, а да не говорим, че преди това съм посещавал форума и като гост.

Ти сега ли разбираш? Аз защо имам бан? То е ясно, сещаш се, че хората не обичат да търпят критика. То е по-лесно да си затвориш очите и да вярваш, че си перфектен...

I'm devil4e!

абе вие за една тема ли сте...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от XtazZy
    Ти сега ли разбираш? Аз защо имам бан? То е ясно, сещаш се, че хората не обичат да търпят критика. То е по-лесно да си затвориш очите и да вярваш, че си перфектен...
    За съжаление МНОГО вярно...

Мега фен Аватара на machoka
    Надменното ти поведение в темата ти не ми хареса.

Критика търпим всички, стига да е градивна. Ако имаш нещо смислено да казваш, давай. Ако ли не, затварям и тази.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И ся какво..ще си отворен, ще пускаш теми, ще те баната и после ще мрункаш пак и ще обясняваш как са си решили проблема с един бан !
    Няма смъсъл...като не те кефи недей влиза във форума...има си "шефове" недей им се бърка

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    И ся какво..ще си отворен, ще пускаш теми, ще те баната и после ще мрункаш пак и ще обясняваш как са си решили проблема с един бан !
    Няма смъсъл...като не те кефи недей влиза във форума...има си "шефове" недей им се бърка
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на machoka
    Явно няма интерес за дуплика, поради което затварям темата.

Приятна вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си