- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо...
... ми заключи темата бе мачока? Разбирам да я преместиш в раздел предложения, похвали и критики .... ама да я заключиш не мисля, че не е съобразена с правилата на форума. Или неможете да търпите критика? То даже не беше и критика. air_J аз бях регнат много по отдавна във тоя форум ама ме банаха пак защото им обясних че не си вършат работата, а да не говорим, че преди това съм посещавал форума и като гост.
Ти сега ли разбираш? Аз защо имам бан? То е ясно, сещаш се, че хората не обичат да търпят критика. То е по-лесно да си затвориш очите и да вярваш, че си перфектен...
I'm devil4e!
абе вие за една тема ли сте...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
За съжаление МНОГО вярно...Първоначално написано от XtazZy
![]()
Надменното ти поведение в темата ти не ми хареса.
Критика търпим всички, стига да е градивна. Ако имаш нещо смислено да казваш, давай. Ако ли не, затварям и тази.
И ся какво..ще си отворен, ще пускаш теми, ще те баната и после ще мрункаш пак и ще обясняваш как са си решили проблема с един бан !
Няма смъсъл...като не те кефи недей влиза във форума...има си "шефове" недей им се бърка
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Явно няма интерес за дуплика, поради което затварям темата.
Приятна вечер.