hi az sym mom4e i imam 4upliva kosa
otavih q da raste i sq e dylga ama ne mnogo
oba4e zabelqzah 4e kolkot po-dylga mi stava tolkova pove4e kosmi mi padat kat prokaram ryka ili kat se re6a
nqkade kam 200 na denama az vi kazvam naprao sa 6a6kam kat si pogledna rykata sled kato mi mine prez kosata
ne sa malko teq deto mi padat ama hi4ta tva normalno li e ili ople6ivqvam
momi4etata s dylgi kosi kak sa? kvo izpolzvate za kosata da e po-zdrava ili kak q poddyrjate?!![]()
x10 predvaritelno
ami poprincip e normalno za kosata na den da padat po 100 ili pove4e kosmi.
maita kosa e do krasta i mi pada mnogo,taka4e ne se pritesnqvai!
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Смени си начина на хранене!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Be 100 200 VIE BROITE LI SI GIkak se razeresh dori i OKOLO kolko sa
normalno e da ti padat po nqkolko kosyma no ako se pritesnqvash otidi v nqkoq apteka i popitai za shampoan protiv kosopad
![]()
i kvo predlaga6Първоначално написано от Dr. Smurph
tuk kato kaz imah tozi problem iskam da ti kaja da otide6 na dermatolog i da ti predpi6e vitamini za kosa. az piq " pantogar" te sa za kosa i nokti. ima edno "specialni hap4eta merc" i te dosta pomagat ili nqkakuv losion protiv kosopad..."alpicort f"....no ako produljava dulgo moje da ima6 nqkakuv problem i trqbva da se praqt izsledvaniq
предлагам да ползваш хранителни добавки, да хапваш повече зеленчуци, плодове. Пий мултивитамини около 20 дни (всеки ден по 1)пий КАЛМАЦИН пак около месец по едно на ден.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts