.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: obrqzaha me !

Guest

obrqzaha me !

dneska stana tova sled operaciqta si me boli i to ne malkoimam dva vyprosa : Koga 6te spre da me boli ? I pri urinirane 6te me boli li ?

Guest

Re: obrqzaha me !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    dneska stana tova sled operaciqta si me boli i to ne malkoimam dva vyprosa : Koga 6te spre da me boli ? I pri urinirane 6te me boli li ?
    A za6to sa te obrqzali be,evrein li si?!?!?
    Ne,4e e ot zna4eni ma za6to izob6to te obrqzvat,ako si dori razbral za kakvo e bila tvoita ooperaciq!Decata se obrqzvat mnogo po-rano,predi 1godi6na vuzrast,za da nqmat uslojneniq i golemi i bolezneni belezi!

Фен
    Град
    Sofia
    ti v koi vek jiveesh? ot kuf zor sa ti praili operaciq teq vashte da ne sa nqkvi musulmani auuu kaji ni pls kva e prichinata za tva da te obrejat

Guest
    imah fimoza be hora ne sym nekyv tur4in.be6e nalojitelno da ne mislite 4e sym iskal.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    bahti zle ste..koi e kazal 4e trqq si
    evrein za da si obrqzan basi
    otnosno vuprosa ti-pitai lekar...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Поискай информация от лекаря - би трябвало да си го направил досега или пък той сам да ти даде малко инфо по въпроса

Фен
    Град
    Sofia
    hehe turchin...evrein...muisulmanin ko napraihte be! aa mi za da razberesh da li shte boli patkata kat pikaesh shto ne se izpikaesh

при самото пикаене-не,но болката продължава около седмица-две.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ще те боли повечко до утре сутринта. Иначе самата операция ще напомня за себе си в продължение на 10 дни. Болка при уриниране няма да имаш!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Град
    Compton
    samo malko info da vkaram 4e nazapad nai ve4e v usa da si obrazqn e normalno.purvo 4e e po higieni4no i vtoro izglejda po dobre ( spored jenite).taka 4e ne e nujno da si turbo musulmanin ili evrein gyzar za da si obrqzan..

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    bahti zle ste..koi e kazal 4e trqq si
    evrein za da si obrqzan basi
    otnosno vuprosa ti-pitai lekar...
    am4i da
    premature optimisation is the root of all evil
    D.Knuth
    stel4eto e vyrha!!!
    p4elata_brumze e vyrha!!!

Град
    germany

abe hora

moj prijtel puk si e obrjzan i mnogo mu se kefj.kvo tolkova lo6o ima da si obrjzan neznam.i na nego mu se nalojilo zaradi operacij kato maluk.i daje ve4e predpo4itam obrjzani.mnogo si e jko i higieni4no daje.
    hi4 ne se pritesnjvai zatova

Guest
    moje li da mi obqsnite kakov to4no zna4i obrqzvane?az znam 4e se premahva nqkakva koji4ka,taka li e?ako moje da dadete snimiki

koji4kata okolo glavichkata mai/.// /
    Да обичаш когато те обичат е жестоко, да не обичаш когато те обичат е човешко, да обичаш когато не те обичат е велико!!!

Gorski
    Guest
    mi i az sum obrqzan i si spomnqm 4e me bole6e okolo 3 sedmici sled operaciqta, za6toto glavi4kata mi be6e mnogo 4uwstwitelna. sega ve4e vsi4ko e nared, ne me boli no.... imam problem sus sexa! Kato se si go vkarah v putkata na gadjeto mi purvia put ne izpitah nikakvo udovolstvie

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moje li da mi obqsnite kakov to4no zna4i obrqzvane?az znam 4e se premahva nqkakva koji4ka,taka li e?ako moje da dadete snimiki
    Ахахахаха снимки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си