- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За целувката!!!
jahahaha az na purvoto mi gaje kazah 4e mrazq
da se celuvam s ezik shtoto togava ne znaeh kak![]()
i posle na o6te edno gaje kazah 4e ne obi4am 6toto
toi pa mnogu si zavira6e ezika f ustata mi i be6e
kofti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inache sq si umiram...osobeno qko e poneje pierca na ezika mi kato e po-nazad i pri obiknovena celuf4ica s eziche ne se useshta...i priqtelq mi ne znaeshe 4e imam pierc i vednuj neshu si puhna ezichu po-navutre i useti topcheto i mnogu se izkefi hihihih![]()
![]()
илллллллллллл тва е сууупер гадно аз веднъж кат ходех на дискотека и имаше един пи4 дет напрао си завря езика до сливиците ми беше ужасно гнууусно леле тоя го блъснах и си отидох стана ми некфо сууупер гадно и имах огромната нужда да си измия доста хубаво зъбитеПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Yeah!![]()
Niakakvi samozvani GOSTI...deto gi marzi dori da se registrirat,ili moje bi gi e sram ot tiah si....TRABIAT NALIAVO I NADISASNO V TOIA FORUM...4E MOITE TEMI BILI BEZMISLENI....!!!!
STRANNA RABOTA...kade li sa TEHNITE TEMI...
AKO NIAKOI HORA V TOIA FORUM NE MOJE DA PICHAT,IMAT PROBLEMI S KOMUNIKAZIATA ILI NIAMAT MNENIE PO ELEMENTARNI TEEN-PROBLEMI...PROBLEMA MAI NE E MOI NALI...
А ти па к'ва си тъпа..просто си типична дори..Първоначално написано от Murderdoll
Kaкво месиш ма? Лелеле как съжалявам, че не те познавам на живо..щях да те унижавам непрестанно.
taia tema se dviji mnogo prili4no.....
a dali moje da ia FRESH...nem)))))S vapros4e....
SPORED VAS ZELUVKATA PO INTIM LI E OT SAMIA SEX I AKO DA...ZASTO?
Е това вече е по-интересно.За някои хора - да, но за други - не. Има хора, които отдават много по-голямо значение на целувката с любимата жена, отколкото секса с някоя непозната. За други секса е много по-интимно нещо, отколкото целувката. Според мен за мъжете е по-интимна целувката, отколкото секса, а при жените е обратното. Щото едно е да изчукаш някоя шундра с извинение, а друго е да нацелуваш нежно и страстно същата тая шундра(Това за мъжете) А за жените- едно е да си врътнеш езика в устата на някой си, друго е да се отдадеш на този някой си там.За мен е така. Бих целунала някой си там, но не бих преспала с някой си.Първоначално написано от Loveza NEO
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
SPODELETE ZA NAI SKANDALNATA VI ZELUVKA NA OBSTESTVENO MIASTO)))))))![]()
az pove4e obi4am da me celuvat!!!Първоначално написано от Nicy
![]()
![]()
![]()
no i az obi4am da celuvam, i to mnogo![]()
Celuvkata e ne6to mnogo hubavo i ako ima nqkoi,koito da ne obi4a da se celuva ili da go celuvat,to toi sii nqma i na predstava kolko e hubavo.Az mnogo obi4am da me celuvat i razbira se i az da celuvam.Tova ne6to savsem normalno. :P [/i]
О, хайде, едва ли има човек, който да не обича да го целуват или да целува. Ако някой твърди обратното - съвсем скоро може целувките да му залиспват страшно много, ако му бъде спряна дневната дажба. Аз обичам целувки и с целувки изразявам най-често любов. Пестя си целувките, за да имат те значение. Обичам да ме целуват, ако ме обичат - иначе ми се ивжда лицемерие. Ако едно момче ме обича искам да ме целува, като ме прегърне и ме пристине до себе си (не чак да не мога да дишам естествено)
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Razbira se.Vseki obi4a !!!![]()
Кога ви беше последната целувка? С кой и как беше?
Кога ви беше последната целувка? С кой и как беше?
Еми вчера с приятеля ми той като си тръгвашеЕми целувка като всяка друга...Нима някой може да се впечатли от някаква целувка?
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
то кой не обича?Мн тъпа тема...
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
obojavam celuvkite ...tva e ne6to ...veliko ! e hybavo e da se celuva6 s 4ovek koito moje da se celuva de! ama ako ne moje 6te go nau4a!
p.p celuvkata ne trqbva da sse razdava na vseki
i love beckhamsss
целувката е най якото и хубаво нещо,тя не е само да си пъхнеш езика в устата на другия ..тя е нещо много по красиво и приятно!Трябва да нейна страстна и приятна ,за да се достави по голямо удоволствие и на мъжа и на жената ....![]()
Попринцип темите са ти интересни и ги чета,но специално тази ... няма смисал,едва ли има човек който мрази да го целуват,а ако има това са някакви малки изключения.
koito....MISLIAT 4E TEMATA ZA ZELUVKATA E IZLIJCHNA I TAPA...
STATISTIKATA POKAZVA 4E....mnogo TEEN..ove ne znaiat nito edin na4in na zeluvane...verno 4e improviuzaziata zapalva taia praznina na 99 prozenta poniakoga..no taka ili ina4e ostava onia 1 prozent v koito zaradi neumenieto da se zeluvate ,ZELUVKATA se prevrasta v tejest,nesto gadno....
TA NE KARAM NIKOI DA 4ETE TEMATA...
NO NE MISLIA 4E E IZLICHNA...![]()