Аз съм момче на 15 и искам да Ви помоля да ми помогнете с мнения в кратък срок. Става дума за едно момиче на 14 което харесвам, та нещата стоят така:
С нея се знаем от около година. Най напред започнах да изпитвам чувства към нея, но разбрах че си има приятел и спрях да се занимавам с нея. Тя се раздели с него преди време и сега е свободна. Не се виждаме , но скоро тя ме добави във Facebook и ми писа че ще е в средното в което съм и аз. До сега си писахме 2 пъти за даскалото и според мен далеч не съм и неприятен. Както казах тя ще е в по-малък клас но тя живее на 1 пресечка от вкъщи. Определено я харесвам все още понеже не можах да харесам никое друго момиче повече от нея. На връщане от училище сигурно ще се водим понякога, но това е далече още. Във FB постоянно е на линия но се боя че ако почна да и пиша за някакви изтъркани работи ще стана поредния натегач и ще я отблъсна. Кажете ми за какво за бога да и пиша. Знам че иска да спортува, а аз също се занимавам с фитнес. Най напред искам да й спечеля доверието, а после останалото. Това е първото момиче с което предприемам нещо сериозно и нямам голям опит.Като ми пише си личи че не съм й скучен. Моля кажете ми как да й привлека вниманието, защото мисля че има и друг като мен. Дайте ми тема за разговор, защото искам да си пишем а в последствие и да говорим (не си приказваме простотий дето да са нереални).
Ще пиша в темата и как се развиват нещата и моля пишете повече защото не искам да загуби интерес към мен.Благодаря предварително.
Последно редактирано от tochko : 08-26-2013 на 13:34