- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Биг Брадър 2
За мен всички са идиотски!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Prwiq po mi hareswa6e.
i dvete BB sa adski tupi![]()
ama opredeleno purvia po se gleda6e,tozi e adski
sapunen ... az se 4udq 6to mu e takav visok reitinga.. emi to takava sapunka samo babi4ki q gledat![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
абсолютно съм съгласна, вториа всичко на всичко едвам изгледах 10минути. Няма ли да свършва вече?!?!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Начи , единственото нещо дето ме дразни повече от ВВ1 е ВВ2!!!![]()
DO YOU KNOW WHAT HURTS THE MOST...
YOUR BEST FRIEND'S DICK IN YOUR GIRLFRIEND'S ASS !!!
big brother sux
То не,че първият 'Биг Брадър' беше кой знае какво, ама тая година е супер зле...като нищо може да се сравни с 'Горчиво'...срам и резил на продуцентите!![]()
![]()
Da,po-smislen e ot parvata 4ast...v smisal haresa mi tova,4e sami trqbva6e da se borqt,za da si obzavedat staite...
No tezi semeistva,taini misii,posle vkarvaneto na drugite momi4eta....vsi4ko tova me kara da mislq,4e e naglaseno![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Биг Боза![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
МНОГО ТЪПО Е ... С ТЕЗИ ЛЮБОВНИ МНОГОЪГЪЛНИЦИ...![]()
ПЪРВИЯТ БЕШЕ ПО-ИНТЕРЕСЕН
V nachaloto BB2 mi be6e interesno..Ama sega sa skuchni.I ne go gledam samo akto gonqt nqkoi![]()
Бре всичките са идиотски!!!
Imam si svoy jivot, 4ujdoto mizerstvane ne me zasqga!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
BB 2 ми прилича на някъв латино американски сериал.Голям сеир е!Аз лично го гледам понякога само за смях.Достойно замества Дързост и красота![]()
Аз го гледам оба4е Биг Брадьр 1 беше 100 пьти по-готин.Това тука се превьрна с латино сапунка.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
TOVA E NAI-TUPOTO PREDAVANE!!!
na vsi4koto otgore zaprili4a na latinoamerikanski sapunen serial!!!poprincip ne go gledam,no sum mnogo dovolna,4e razkaraha onaq kirliva pa4a Elena,ili kakto o6te q nari4am az "onaq s vejdite tip-suedinenieto pravi silata"![]()