.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: БРЪЧКА

ужас
    Guest

БРЪЧКА

Здравейте хора! Аз съм на 14 години, почти на 15.

Току що забелязах, че ми се е появила бръчка...ох как да ви обясня къде е...

Ми нали знаете, че като се засмеете и там ви се набира кожата от устата до носа малко...ако разбирате какво искам да кажа... Та на мен ми се е появила бръчка на дясната страна точно на прегъвката на усмивката...

НЕ съм някаква тинейджърка, която си въобразява. Бръчката е 2 см почти и наистина си личи...Ама хора, личи си НАИСТИНА от 50 см някъде от огледалото Ама нали бръчките се появяват заради изсушаването на кожата! А на мен кожата ми е мазна там около носа, където е бръчката. Дори на 1 милиметър от нея имам пъпка и до нея още няколко мънички. Дали е възможно от недоспиване също... Майка ми няма нито една бръчка, а е на 36 години. По-сбръчкана от майка си...ужас... Не исам това.Напоследък се смея ужасно много, ама ужасно много...

Защо всичко трябва да се срути така изведнъж???

Guest
    abe kakvi sa tiq izmi6liotini be !Bru4ki na 15 godini nqma!sme6ni ste tva ili e ot prekaleno hilene..ili ot ne6to drugo

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe kakvi sa tiq izmi6liotini be !Bru4ki na 15 godini nqma!sme6ni ste tva ili e ot prekaleno hilene..ili ot ne6to drugo

Emi, za sajalenie ne sa izmi6liotini. Tazi sustrin po4ti ne se vijda No vse pak e fakt. Sigurno e ot smeeneto, za6toto kato se smeq tq popada na sgavkata na usmivkata

pushish li?
    Everything's gonna be alright...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от babeson
    pushish li?

Не, никога не съм пушила. Дори не стоя в компания на пушачи. Беше се поизличила, но сега се разплаках и пак стана дълбока

Не си мацам лицето с разни фондьотенове и такива козметики

mmm togava nqqm ideq...no ako nqtoi ti predloji, ne pochvai ot sega da si macash liceto s nqkfi kremove protiv brucki! - shte stane oshte po-losho,zahtoto ne sa za vuztrastta ti
    Everything's gonna be alright...

Повече от фен
    Град
    Варна
    Искаш да кажеш, че ти излиза тръпчинка когато се смееш отстрани на устата ли

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Искаш да кажеш, че ти излиза тръпчинка когато се смееш отстрани на устата ли

Нееееееееееееее... Разпознавам бръчките на баба си от тръпчинките Бръчка е... мама като си дойде утре ще я питам

Бе спокойно бе,тва е мимическа бръчка не е страшно -не си одъртяла!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си