Някога ходех с дънки, чието дъно стигаше до коленете ми, защото не исках да бъда като всички, защото мразех всички еднакви момичета без собствен стил и бля бля бля...бтв за момиче изглеждах ужасно
После носех само черни дрехи в повечето случаи,направени собственоръчно от мен,
пак водена от някви лични съображения, че така трябвало да бъде...
Сега нося тесни дънки, натъпкани във велурени ботуши, защото най-после ми дойде акъла, че дрехите не правят човека и няма АБСОЛЮТНО никакво значение с цикламенко ли си, с кафявко или не знам си там какво
Спрете да си правите изводите за хората по външния вид и веднага да ги слагате в графата "кухи лейки".
Кух е този, който вади подобно твърдение за хора, които не познава. Уникалността на хората не се крие в стила им на обличане. Но не, децата са твърди заети да се вглеждат в това кой с какво е облечен за да се замислят, че е глупаво да бъдеш предубеден за някого само щото носел кафяви ботуши...ми ще носи това, което имаа в магазините...аз от къде да си изкопая други дрехи..И спрете да наричат тия български "парцалки" с ниско качество "мода"...щот е яко смешно...
Преди да съдите за другите по цвета на дрехите им, помисле приятно ли ще ви бъде той да постъпи по същия начин спрямо вас.
Сигурна съм, че всички вие имате приятелки, които ходят по така наречената от вас "мода", и какво?
Те са си мн печени мацки нали?
Защото за пореден път повтарям дрехите не правят човека
подкрепям те изцяло.
мойте дрехи половината са от германия,холандия,италия и испания,а другата половина са прекалено скъпи за да си ги позволят повечето хора.
аз съм уникална!