V kraina smetka az s1m na mnenie,4e vsi4ko mnogo zavisi ot sredata. V moeto daskalo primerno e adski snobarska rabotata. Vsi4ki 'macki' se obli4at nekvo 'super qko' i are golemite pi4ki stanaha! Ve de da znam t1po mi e. To i az da si priznaq se vleka po modata,ma imam li izbor??? Vajen e v1n6niq vid i se haresvam s nqkoi 'fe61n parcalki',6to da ne si gi kupq,nezavisimo kvo 6e si pomislqt vsi4ki ostanali(4e nqam vkus ili 4e se obli4am ednakvo s nqkogo)..vse pak gledam da ne si zeam nqkva bluza deto v1v vseki vtori magazin q ima i ne slagam ne6ta,koito ne mi otivat. Az si gi izbiram v zavisimost ot tova dali mi dopadat ili ne,dali cveta mi hodi,dali qko mi sedqt i t.n. Hi4 ne se zamislqm za tova koi go ima i kvo i 6to tam..prostotiite. Ne me interesuva osobeno. Vajnoto e da se 4uvstvam udobno v sobtvenata si koja i tva si e! Mnogo p1ti ne se nosq fe61n 6toto naistina ne haresvam t1pite ednakvi botu6ki,qkenca i t.n.,ama pak si kupuam ne6to qko i taka..ne s1dq momi4etata,koito striktno sledvat tendenciite,ne kazvam ni6to i za ostanalite. Vseki s pravata si.