- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kogato nqma6 nikogo...
Zdraveite...Ne tursq suvet,vupreki 4e,ako nqkoi ima predstava kakvo da napravq bih bila mnogo blagodarna...
Ot kakto se pomnq roditelite mi nikoga ne sa se ponasqli. Vinagi se karaha,kre6tqha, treskaha vrati,isterqsvaha i obvinqvaha edin-drug.
Ot kakto se pomnq nikoga ne sum jivqla s ba6ta mi pove4e ot 9 meseca.
Kogato bqh malka jiveeh pri baba i dqdo. Te me otgledaha i te sa moeto semeistvo. Te sa edinstvenite hora,koito nqkoga sa mi kazvali,4e me obi4at. Zatova te za men sa sve6tenni!
Ot 3 godini jiveq s maika mi,koqto nikoga prez jivota mi ne mi e kazvala ne6to milo. Zaradi neq moga da vijdam baba i dqdo 1 put na sedmica, a ba6ta mi-vednuj na 2 meseca(ako estestveno toi ne zabravi da mi se obadi). Nikoga ne sum vijdala rodninite si po ba6tina liniq.
No...i nqmam jelanie da gi vidq nqkoga.
I ot malka rastq s uprecite,4e az sum opropastila jivota na maika mi,za6toto sum se rodila i tq bila dlujna da jivee s ba6ta mi. Ot malka mi se nabiva v glavata, 4e maika mi me mrazi i nqma nujda ot men,4e sum edna pre4ka i gre6ka. Nai-ujasnoto e,4e tezi ne6ta sobstvenata mi maika mi gi e kazvala.
Kato malka misleh,4e podobno durjanie e do nqkude normalno...i se nau4ih da se spravqm sama s vsi4ko. Sama si 4isteh,perqh,gotveh,bqh dobra u4eni4ka,samo i samo da ne nerviram mama i da ne i teja. Gledah da sum nevidima.
Sega,kogato sum ve4e na 16 vijdam,4e ni6to ot tezi ne6ta ne e normalno. Ne e normalno edno 10-godi6no dete,koeto uj e ot semeistvo,koeto ne e zle finansovo, da se griji absolutno samo za sebe si. Vijdam,4e ne e normalno,kogato nqkoe malko dete poiska da se gu6ne v maika si i tq mu se razvikva da se otdale4i,za6toto i naru6avalo aurata! Vijdam,4e ne e normalno,kogato dqdo vlezna v bolnica sled poredniq skandal,4e ne bil se grijel za maika mi i 4e ne i bil pomagal, na men da mi bude zabraneno da ida da go vidq. Sled kato 4oveka ne stiga 4e kupi apartament na maika sled vsi4kite godini na neini ludi postupki i izkazvaniq, ami i dava pari vseki mesec, pomagal i e v rabotata, a i nai-ve4e,4e me e otgledal!!!!
Zaradi tazi jena priqtelite mi izbqgaha ot men. Sega nqmam istinski priqteli...
Sega, ba6ta mi si vee bairaka iz Amerikata i ne se e obajdal ot meseci, maika mi zaqvi,4e ne q interesuvam,no vupreki tova dori ne mi pozvolqva da se obadq na baba ili dqdo,nqmam priqteli i se 4uvstvam izostavena,absolutno samotna i ot4aqna. Nqmam si nikogo,vupreki,4e bi trqbvalo tova da sa nai-hubavite mi godini... I ako izlezna naprimer na sre6ta s mom4e...ne znam kak no vinagi namira na4in da go premahne ot jivota mi(kakto pravi i s priqtelite mi), a men tormozi meseci nared sled tova...
Az 6te se opravq nqkak... U4a v dobro u-6te i imam celi v jivota...kato stana na 18 6te si namerq kvartira ili 6te namerq na4in da se mahna ot tuk, no nai-me e strah tq da ne dovur6i dqdo mi. Nai-skupoto mi! Za tova me e strah...Strah me e ot ludi!!!(vupreki,4e mi e maika)
Никой не те е поглезил дори малко през животът ти!Никой живот не е безмислен все пак!Имаш още време докато се изучиш,после ще напуснеш миналото си и ще започнеш нов живот!човек има навика да се освобождава от лоши мисли!Забравя ги и никога не се връща към тях!ще забравиш лошото изхте продължиш да гледаш напред!Състоянието ти в момента дори не е преходно!В ситуация на задънена улица си!Постави си цел,постигни я,
забрави за лошите моменти!Пътят ще е бавен и труден,но никога няма да се спанеш ако продължаваш да се стремиш към своята цел(ако нямаш такава си постави една)И живота ти ще се усмисли!
Иначе знам ли!Живота ми е със подобен сценарий,но доста по-различен...
I az sum na su6toto mnenie-trqbva da si postavi6 cel,koqto da sledva6!!! Hubavo e, 4e ima6 izvesten plan kakvo da pravi6 sled 1-2 godini...moga da te posuvetvam-po4ni nai-malkoto da si spestqva6 pari ot sega!!! Tursi rabota, osvedomi se prosto koe e nai-dobroto za teb. Vijdam,4e vupreki vsi4kite nespravedlivosti,koito ti se slu4vat ti syumqva6 da misli6 trezvo. Prosto 6apka ti svalqm. Nameri dobri priqteli, no ne spodelqi na maika ti! I prosto edin den se mahni ot cqlata tazi istoriq i se prerodi!!!
Jelaq ti uspeh,mila, i pi6i kakvo stava s teb!
Nadqvam se,4e pove4e hora 6te si napravqt truda da pro4etet tova,koeto si subrala smelost da spodeli6!
Nqma nio6to po-prektasno ot lubovta i ni6to po-bolezneno ot nespodelenata lubov...
zatova-obi4aite se!
hm...istoriqta ti e mnogo tajna...no e hubawo 4e ima6 zeli!a i wsi4ko towa te e nau4ilo da se sprawq6 sama!mnogo hora ne go postigat do kraq na jiwota si i vinagi imat nujda ot nqkoi drug...wsa6tnost ti ne dalji6 ni6to na tazi jena...za6to ne po4ne6 rabota 6tom we4e si na 16 i ne se premesti6 pri dqdo si?a za priatelite-koq e tq 4e da ti darji smetka?!a i ako si nameri6 istinski priateli ne gi izostawqi zaradi neq!!prosto si jiwei jiwota!!!
uspeh4e![]()
mda...razbiram te naistina makar 4e edva li sym prejivqla i 1/1000 ot tova koeto i tine znam kak da ti byda polezna osven 4e ako ima6 nujda vinagi moje6 da pogovori6 s men-regni se moje po ls...maili a ako si ot sf moje da se vidim nadqvam se da ti pomogna naistina
Sy4uvstvam ti i se vyhi6tavam naistina ot silata i borbenostta ti 4e ne si se predala tolkova vreme
![]()
nz no ot na4ina po koito pi6e6 vijdam 4e si dosta inteligentno momi4e,i vqrvam,4e 6te se spravi6moite roditeli sa razvedeni i su6to be6e golqm 6ok,no ne biva da se otkazvame!ti si silno momi4e i 6te uspee6 v jivota!vqrvai v sebe si!veroqtno sled kato stane6 na 18 i se otdeli6 6te ima6 po-dobur jivot
знаеш ли едва ли мога да ти помогна но ще опитам.Имам чудесно семеиство,любящи за мене,не са перфектни ,не съм и аз перфектен.ПОнякога живота ни налага ограничения от един или от друг характер,повярваи ми знам какво е за някои неща.Може някои ден да остана без семеиство,но никога,никога няма да соатана сам,защото колко и банално или смешно ще звучи ,имам Бог,които е с мене навсякъде,коитоще е винаги до мене,които ми е Бог,приятел и прочие.
Обърни се към Него,пробваи,няма да т стане нищо,ще се убедиш ,че има резултат,помоли се ,Тои ще чуе молитвите ти.
От опит глава не боли,даи сърцето си в молитвата и ще стане.
ei ti nosish tejko breme na plshtite si
no shte ti kaja che ot teb shte stane velik chovek![]()
Blagodarq iskrenno na vsi4ki!!! Blagodarq otnovo, 4e ste supri4astni, i se radvam, 4e ste gotovi da dadete suvet!!! 6te vzema prisyrce syvetite vi! Blagodarq!
hey mila
ti otkade si ......vij i az sam v amerika....v chicago sam!ako iskah moga da ti pomogna da namerih ba6ta tidaje kato staneh na 18 moga da ti pomogna da doideh v 6tatite pri mene dokato si namerih rabota i kvartira!mnogo ti sa4ustfvam!i samo moga da kaja 4e ti si mnogo silen 4ovek!edva li nqkoi moje da si predstavi to4no kakvo prejivqvah!pi6i mi ako iskah na kattymanahova@yahoo.com
aide shte 4akam da mi pi6e6 mila i se nadqvam mn mn mn da mi pi6e6
Много кофти ама да не ти пука.При мен от едното ухо влиза от другото излиза ... не,че са ми говори ли такива неща,но все пак.
Кофти...Мога ти предложа услугите си...Искаш ли да я бием?![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Ne iskam da obijdam maika ti,no tova e jena s kompleksi...Jiveesh s neq,vapreki 4e tq tvardi 4e si i tejest,zashtoto bez teb...tq ostava sama...Ako pitash men,shtom si uspqla tolkova godini da se izdarjash i u4ish sama,zashto ne probvash i sega???
ZAshto ne se mahnesh ot maika si,opitai se da si uredish jivota,da si namersih rabota,da si namerish kvartira,ako e s nqkoi na partiq oshte po-dobre-nqma i da si sama.Znam 4e e trudno,no togava shte si shtastliva bez ograni4eniq da vijdash nai-skapite si hora.
A maika ti ima nujda ot pomosht!
Hoy volv
Zdravei milo momi4e.
Ot tova koeto pro4etox razbrax 4e si mnogo silen 4ovek,sa6to taka razbrax 4e si i sama.Niama6 si nikogo.Iskam da stanem priateli.Iskam da te opoznaia.
Pi6i mi jorostamboliev@gmail.com
6te si spodeliame i pomagame.Pi6i mi....
vij mila gledai smao anpred i nikoga nazadti iam6 cel v tozi jivot presledvai q i ne q izpuskai . nameri na4in da se vijda6 s dqdo si na4ini vinagi ima i negubi nadejda za ni6to
Vqrvai v gospod i znai 4e vinagi ima vazmezdie za vsi4ko
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
da az sa6to bih se radvala da si pi6em i da se opoznaem tova mie mailaПървоначално написано от Анонимко
music_girl88@abv.bg 6te se radvam da si pi6em i da sme fr
![]()
Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!
не навеждай глава.. само тфа..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
а сега какво ли е станало с това момиче.Темата е много стара ама случайно попаднах на нея.Ще радвам да видя че вече има промяна и то добра![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
^Доста ме съмнява, че като дигнеш 2 годишна тема, авторката ще се сети и ще ти отговори как я кара...
Your pseudo sunshine I don't need.