- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся дом за две котета
цялата фотосесия
Искам някой да си ги обича и да се грижи за тях, да не се стиига до момета да ги зарежа в магазин.
Разбира се обезпаразитени, от 2-3 седмици са в къщи и досега няма сериозни бели или констатирани проблеми с хигиенните навици.
Много са сладичкиМного обичам котките , ама съм алергична
![]()
awe dibilii choveka pita koi moje da se griji i nqma problemi s osinovqvane na kotencata i az vidqhpredi malk otaq tema ama ne napisah inache sam kato kuleshkata ot gore napraoo sha ma trasnat ot petiq etash
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
Принтирай снимките и помоли да ги сложиш в някой зоо магазин. Според мен така имаш по-голям шанс.![]()
dobre az sum navit i bez tova si tursq kotka ot nqkolko dni, shte se pogajdat s tarantulata mi, puk i sa malki, shte go nau4a da sere v kenefa![]()
oba4e ne gi shta 2-te, trqbva mi samo 1
i problema - ot Bourgas sum
Uhh i az mnou haresvam koteta teq sa golemi sladurcheta ama .. ako kaja na bashtata prau me e stegnal kufarite![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
ДА ТИ ЕБА МАЙКАТАПървоначално написано от WingsOfButterfly
защо все трябва да се изсерете на някоя тема, като нямаш к'во да кажеш, защо въобще се обаждаш?!
ГЛЕДАЙ МЕ КАК СЕРА И ОТ ЗАПЕК УМРИ!!!
Mama ti gadna vseki ima pravo na svobodno mnenie i na svobodnoto mu izrazqvane 4rez mediite tai che ne se obajdai kato ne ti e rabota ako si tolkova "open" shto ne si regnesh pone nick mi vlizash kato gost ?Pisnalo mi e ot e*a4i deto mn im znaqt ustite ! Imai malko uvajenie kum momi4etoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
||-=(My Sadness in The Night,Forevermore )=-||
Ей, аз искам да ги осиновя!А продаваш ли ги?Ако ги продаваш - на каква цена? И също да питам, знаеш ли точно на колко са?
It's not the age that matters - it's the life in your years...
и мен така,само че баща миПървоначално написано от GLeZoRanA
Mn sa sladi4ki tiq koteta![]()
Ama vzema li si gi u nas...izhvur4am prez tretiq etaj zaedno s tqh![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Нямат си цена. Просто искам някой да ги обича и да се грижи за тях. На едното му намерих вече дом, остана женското (това с бялата муцунка). Има един кандитат, ама той чак другия месец и предполагам има голяма вероятност да се олкаже че не може.Първоначално написано от fulldelight
На около три месеца са. София. Навит/а ли си още?
Ами навит съм, обаче малко ме е страх, защото имам хъски на 8 месеца и сега е много дива и се притеснявам да не направи нещо на котенцето....в смисъл, няма да го захапе или нещо такова, ама може да го премаже или де да знам...ще помисля и ще ти кажаПървоначално написано от tech_noir
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Господиииииииииии! Толкова са готини! Влюбих се! Ама мама не дава да си вземем котеееее.