Цитирай Първоначално написано от Анонимко
ми както съм акзвал и друг път само болни метълки и хипита се дупчат като абуригени...
а Вие, господин ИДЕАЛЕН поне се научете да пишете правилно думата абОригени
естествено за мен е момичето да има обици само по ушите...
бе ти в кой век живееш? в днешно време всяко второ момиче си прави пиърс(най-често на пъпа)... начи фсеки който си е направил друга дупка освен двете на ушите е ненормален и кух? бахти ограничения си, честно
и естествено означава да не слага 100 тона грим и други мании по фейса си...
и тфа и аз съм против, ма има случай когато се налага щото повечето момичета като почнат се праяяаат... после защо имало изнасилвания над малолетни... и друго нещо да допълня малко са момчетата (22-29) които ходят с с момиче над 19-20 години... просто естественото се харесва на момчетата... аре пйисс [/quote]мухахахахаха! миличкият, познава няколко човека и съди по тях танцувай си там с жабката и млъкни, че си смешен
епа след като се харесва естественото, дай да не се бръснем, а? ай да не си режем ноктите ? да не се подстригваме? защото така ще сме напълно естествени!
и когато ти тръгнеш с такова момиче, ще ти стисна ръката...
по темата - ако е направен кадърно почти няма да се вижда. а и да се вижда - кфо от тва!?
който го е страх от мечки да не ходи в гората.
е чупи си беше НАПЪЛНО права. а тфа, че ти я наричаш куха ей така без да се обосновеш доказва само едно-тя ти каза истината и ти отлично го осъзнаваш