събралисте се тука купчина тъпи метълки и комплексирани лигли и ми говорите кой в кой век живее. виж се в огледалото е казан на ко мясаш... а а а ??? на кенеф човек.. искам ти кажа че истината боли... сигурно си вече дърта изухлена кранта и ми се прайш на много умна... баси селото дето си... начи така ли да разбирам не мислиш че примерно едно момче си ляга с някфо яко момиче... и сутринта като го види кфо е смешно без грим... за тфа казвам, че естесвеното си е най-добре! НЯМА ИДЯЛНИ ХОРА!!! Worthless:"бе ти в кой век живееш? в днешно време всяко второ момиче си прави пиърс(най-често на пъпа)... начи фсеки който си е направил друга дупка освен двете на ушите е ненормален и кух? бахти ограничения си, честно " въъъ ти мноого ПРЕИНАЧАВАШ думите ми!!!!
За тфа че всяко второ момиче си прави пиърс мноого в грешна посока си....всяка 2-а метълка си прави ако бъда по точен... или ти живееш в някои ГЕТО че всяка 2-а да е с пиърс!!! АРЕ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ С ГЛУПОСТИ!!!!!

Moderated by Coki:
Системно нарушение на 2 точка от правилника, санкционира се с деактивиране на профила!