- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Lepiloto?
Awe 4esny da vi kaja i as si di6am ot mnogo vreme i mi e super qko 6tot postoqnno vliza6 v nekvi super qki filmi i nai qkoto e 4e efekta sled kato si di6al e nai mnogo 15/20 min i sled tova si si napalno dobre se edno ne si di6al predi tova.Verno 4e e nai propadnaliq narkotik.I 4e si vredi si vredi no ponqkoga nqma6 kvo da pravi6 i ti se disha kalence a tva nai lesno moje da se nameri v sqka edna knijarnica![]()
eee mi razbira se 4e e vredno , ama puk na men mi be6e qko kato di6ah kale predi mnnn godini
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
didiiiii ahhaahahaha du doleeeeeeee ahahah
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
стиа ве , копеле наплювах се от смехПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Лепилото е за лепене, не за дишане!
Някой беше казал "естествено че е вредно, нали е наркотик!".
Не, не е. Лепилото е канцеларски материал.Това, че някои го използват не по предназначение е отделен въпрос.
Ахм!Първоначално написано от Gabka_f^
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Разбира се че вреди !![]()
nato vseki narkotik e vredno
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
тАпакооооо по нагоре един нещастник писа, че било наркотик . . после му обяснихме, че това е канецеларски материал, а не наркотик !Първоначално написано от flabarflabar
нАучи се да четеш, после сядай да пишеш по форуми...
mi az 6murkam ot 3 god seki den dolnoka4stveno lepilo pa ni6to mi nqma.Samo deto mi porasna o6te edin prust na leviq krak,a i ne6to obonqnieto mi se zaostri koeto e dobre.Ma ina4e ne vredi.
ARE DA SE NADISHAME![]()
awe lepiloto e spr t6ak we az sum di6ala 2 meseca i sprqh 6toto nqa nikuf smisul pri nqkoi gi boli glavata kato spi6 ti tekat ligite xaxa daje edin poznat nqkolko puti di6a samo i vleze u bolnica mn e gadno. Pafkaite si gandjata nai hubau!
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
ne se zaxva6tai s tova mom4e..moje da vidi6 ne6ta koito nqma da ti xaresat a moje i da ti xaresat..no da znae6 4e sled vreme stava6 malo ili mnogo zavisim ot nego..vupros na psixika..sus sigyrnost vredi..i da znae6 4e posle maxmyrlyka e mnogo gaden..![]()
Такаааа....начетох се на глупости......![]()
Първо лепилото НЕ Е наркотик,виждам че тази дума се ползва за щяло и нещяло...После някоя беше написала че хероина и ЛСД са по вредни от лепилото,значи пропагандата работи доста добре
Интересно ми е на каква база се градят такива изводи ?
Не може да се сравняват хероин и ЛСД и все пак и двете съединения(особено ЛСД) са стотици пъти по безвредни от толуола(За ЛСД възможните щети са само психически).......
Активната съставка на лепилото(в случая "Кале",но и при доста други) е толуол(метилбензен), ароматен въглеводород, който е доста добър general purpose органичен разтворител.....И се явява един от най-вредните начини да убиеш мозъчни клетки.....
Тъй като толуола се разтваря доста слабо във вода не може да напусне тялото по стандартните пътища(отделителна система и потене) и трябва да се метаболизира преди да се отдели....След като ензима си свърши работата около 95 процента от толуола се оксидира до бензилов алкохол а останалите 5 представляват канцерогенни метаболити.....бензиловият алкохол се оксидира допълнително до бензоена киселина и вече свободно може да напусне организма,остатъка от метаболитите обаче сериозно уврежда клетките......
Щетите са кумулативни и се причиняват още от първия опит.....
Дълготрайните резултати са непоправими мозъчни и нервни увреждания и евентуално рак...![]()