.

Виж резултатите на анкетата: Lepiloto?

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • vredno

51 85,00%
  • ne e vreno

9 15,00%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Lepiloto?

GaDnA`KaLeMaNkA
    Guest
    Awe 4esny da vi kaja i as si di6am ot mnogo vreme i mi e super qko 6tot postoqnno vliza6 v nekvi super qki filmi i nai qkoto e 4e efekta sled kato si di6al e nai mnogo 15/20 min i sled tova si si napalno dobre se edno ne si di6al predi tova.Verno 4e e nai propadnaliq narkotik.I 4e si vredi si vredi no ponqkoga nqma6 kvo da pravi6 i ti se disha kalence a tva nai lesno moje da se nameri v sqka edna knijarnica

Град
    BEZDOMEN
    XA P[A VREDNO E MN QSNO
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Град
    U nas
    eee mi razbira se 4e e vredno , ama puk na men mi be6e qko kato di6ah kale predi mnnn godini
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

didiiiii ahhaahahaha du doleeeeeeee ahahah
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vredno e,moe da se olepi6 s nego i da umre6!
    стиа ве , копеле наплювах се от смех

Лепилото е само за най - тъпите и най - долните мангали!
    Така мисля аз!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Лепилото е за лепене, не за дишане!

Guest
    Някой беше казал "естествено че е вредно, нали е наркотик!".
    Не, не е. Лепилото е канцеларски материал .Това, че някои го използват не по предназначение е отделен въпрос.

Цитирай Първоначално написано от Gabka_f^
    абе я стига сте се лигавили!мно ясно че е вредно даже повече от цигарите понеже прави цели дупки в белите дробове освен туи оврежда част от мозъка отговаряща за съхраняването на паметта!
    Ахм!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Разбира се че вреди !

nato vseki narkotik e vredno
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от flabarflabar
    nato vseki narkotik e vredno
    тАпакооооо по нагоре един нещастник писа, че било наркотик . . после му обяснихме, че това е канецеларски материал, а не наркотик ! нАучи се да четеш, после сядай да пишеш по форуми...

Guest
    mi az 6murkam ot 3 god seki den dolnoka4stveno lepilo pa ni6to mi nqma.Samo deto mi porasna o6te edin prust na leviq krak,a i ne6to obonqnieto mi se zaostri koeto e dobre.Ma ina4e ne vredi.

Guest
    ARE DA SE NADISHAME

awe lepiloto e spr t6ak we az sum di6ala 2 meseca i sprqh 6toto nqa nikuf smisul pri nqkoi gi boli glavata kato spi6 ti tekat ligite xaxa daje edin poznat nqkolko puti di6a samo i vleze u bolnica mn e gadno. Pafkaite si gandjata nai hubau!
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

ne se zaxva6tai s tova mom4e..moje da vidi6 ne6ta koito nqma da ti xaresat a moje i da ti xaresat..no da znae6 4e sled vreme stava6 malo ili mnogo zavisim ot nego..vupros na psixika..sus sigyrnost vredi..i da znae6 4e posle maxmyrlyka e mnogo gaden..

Град
    In a bathtub full of ether......
    Такаааа....начетох се на глупости......
    Първо лепилото НЕ Е наркотик,виждам че тази дума се ползва за щяло и нещяло...После някоя беше написала че хероина и ЛСД са по вредни от лепилото,значи пропагандата работи доста добре
    Интересно ми е на каква база се градят такива изводи ?
    Не може да се сравняват хероин и ЛСД и все пак и двете съединения(особено ЛСД) са стотици пъти по безвредни от толуола(За ЛСД възможните щети са само психически).......
    Активната съставка на лепилото(в случая "Кале",но и при доста други) е толуол(метилбензен), ароматен въглеводород, който е доста добър general purpose органичен разтворител.....И се явява един от най-вредните начини да убиеш мозъчни клетки.....
    Тъй като толуола се разтваря доста слабо във вода не може да напусне тялото по стандартните пътища(отделителна система и потене) и трябва да се метаболизира преди да се отдели....След като ензима си свърши работата около 95 процента от толуола се оксидира до бензилов алкохол а останалите 5 представляват канцерогенни метаболити.....бензиловият алкохол се оксидира допълнително до бензоена киселина и вече свободно може да напусне организма,остатъка от метаболитите обаче сериозно уврежда клетките......
    Щетите са кумулативни и се причиняват още от първия опит.....
    Дълготрайните резултати са непоправими мозъчни и нервни увреждания и евентуално рак...

Супер фен Аватара на rakiQ
    НЕДЕЙ
    БРУТАЛНО Е

Мега фен Аватара на machoka
    Вреди.

Темата се изчерпа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си