- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Lepiloto?
Ei hora na kavo vredi lepiloto za dishane i dokolko vredi to izobshto vredi li.
The Metal Is The Only Musik On The World.
Vredno e,moe da se olepi6 s nego i da umre6!
hahaha dobre si go izmislil![]()
Ами пич,сичко,с коeто моеш да се друсаш малко или мноо вреди...а лепилото е ебаси изпадналата работа вече.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Za tova az sum na mnenie 4e vsi4ki deca trqbva da vzimat narkotici!
То вече ти е навредило и определено ти личи прошляк смотан !
Разбира се че е вредно
Предозирането му е смъртоносно
абе я стига сте се лигавили!мно ясно че е вредно даже повече от цигарите понеже прави цели дупки в белите дробове освен туи оврежда част от мозъка отговаряща за съхраняването на паметта!
Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!
Iskam samo da kaa 4e ne disham lepilo a samo za info.zashtoto tiq ot moq klas me karat![]()
Осфен, че води до развитие на Олигофрения!
Neo Metal RulZzZ!
mi vij nqkoi ciganin deto disha lepilo i si predstavi che tfa si ti sled 10 godini i smetni dali e vredno![]()
vredi tova si e narkotik
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Много вредно! МНого! Карат те...интересно...значи, хората от класа ти са наркомани...и ти си леко слабохарактерен, защото се чудиш дали да друсаш с тях.![]()
purvo malko da te popravia kaleto ne go drusash,a go dishash,luhash i tn. kalenceto e super shibana rabota...az sum probvala i daje ne me izkefi tolko mnogo...samo deto te preebava cifra...predoziraneto moje da dovede do gur4ove,paralizi i nekfi takiva gadosti i da ne govorim 4e taka ti izvetriava mozu4eto 4e sled 2 godini sistemno luhane niama da si znaesh 3te imenaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
АБЕ ТИ НАРЕД ЛИ СИ ВЕ?Естествено, че вреди!Нали е наркотик....![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
АБе хора вие в тоя сайт не сте хора...калето е като песен бе.нито вреди нито нищо,няма предозиране (т.е. има но просто филма ти е по голям)..само се чудя защо като 100% никои от тука освен Модерната Мацка "Цифра" не е лъхал му говорите глупости на момчето.Аз също като пичовете от неговия клас съм зарибявал много приятели и после са си лъхали по година(Гъбата и повече)..и на никои нищо му няма..ще ви дам един пример 3ма човека сме си излъхвали 1 кашонче(21 калета)за една вечер (София-Варна влака)и хем не спиш (не се заиграваш с амфори)хем после си си шапка на тояга(нито ти е лошо,нито ти е криво...)абе въобще казах го в началото - КАЛЕТО СИ Е ПЕСЕН ЗА ДУШАТА...
ami skupi mi goste az sum luhala kale! i to ne vednuj. v interes naistinata me izkefi, no NQMA ni6to po vredno ot kaleto!! osven moje bi staf i lsd.. kaleto ti uvrejda kakto mozuka taka i drobovete! super vredno i gadno e.. ti si go luhai.. i sled 2/3 godini mi razpravqi 4e e peseen za dushataПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
p.s. Weed FOREVER!!!
ХАхаХАХахахАХАХахахХАХаха хахаХа Ц200 ХАХАхахахаХАха да се кева на Лепилце мухахахахаХАхАха не бадете като мангалите!!! Ако сте решили да се друсате,друсайте се със нещто качествено и по безвредно,то това лепилото си ебало ... ХАХахах оше не моа спра се хиля като чух лепило =) хахаХахаХАХахах
Green Day & Punk Covers rulZZ1!!
http://www.153219.Sladur.com
OR svatba.hit.bg tui za mene,vash red e ;]
KUSIM LEPILO OT MALAK I NE MI VLIQE MNOGO NA PSIHI4ESKOTO,KAK MU VIKAT,PSIHI4NOTO ZDRAVE!
Ученото си е учено! В кенеф да го затвориш, лавка ще отвори!
ave ei hora ... to kaleto 4i e vredno vredno e ama kakvi filmi kakvo neshty .. xaax ludo e prosto as sam dishal 2 godini podred i pochvam 3 ta i nishty mi nqma ... kak taka nz) obache ganjata te iztapqva mnoo ama naistina mnoo noo pak si pafkame ;]
Да, много е вредно, за6тото съдържа органи4ни разтворители, кото разтварят мембраните на невроните..
ама е РАЗРЕШЕНО от закона,
6to za vupros?! Razbira se 4e vredi!Първоначално написано от MetalMen
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street